FOLLOW US: facebook twitter

Τσιλιβή-Ολυμπιακός Ζαχάρως 3-1: Στοίχισαν οι απουσίες

Ημερομηνία: 30-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως, χωρίς τους Γκόμεζ, Σκοζάι, δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στη Ζάκυνθο από το Τσιλιβή. Ηττήθηκε με 3-1 και παρέμεινε στον ένα βαθμό που πήρε στην πρεμιέρα κόντρα στον Παναργειακό.

Η ομάδα του Τσιλιβή από το 10΄ και μετά άρχισε να  απειλεί την εστία του Ολυμπιακού. Στο 13΄ ο Βερνάρδος μπήκε από αριστερά, σούταρε, αλλά ο Καπετανάκης απέκρουσε.

Δύο λεπτά μετά είχαμε πολύ μεγάλη ευκαιρία για το Τσιλιβή και πάλι από αριστερά με τον Βερνάρδο να σουτάρει και τον Καπετανάκη να διώχνει σε κόρνερ. Ο Ολυμπιακός απάντησε με μια καλή ευκαιρία του Ηλιόπουλου, που σούταρε από καλή θέση αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο και πέρασε κόρνερ.

Στο 26΄ έγινε το 1-0. Ο Αμαραντίδης μπήκε στην περιοχή πήρε τις κόντρες και με κοντινό σουτ νίκησε τον γκολκίπερ της ηλειακής ομάδας.

Στο 38′ είχαμε νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Ο Βερνάρδος μπήκε από αριστερά, σούταρε στην κλειστή γωνία του Καπετανάκη με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να αποκρούει σε κόρνερ. Το 1-0 ήταν σκορ ημιχρόνου, με τους ερυθρόλευκους της Ζαχάρως να μην μπορούν να φανούν απειλητικοί στο α΄ μέρος, με τις απουσίες των μεσοεπιθετικών Γκόμεζ, Σκοζάι να είναι αισθητές.

Στο β΄ μέρος ο Ολυμπιακός έγινε πιο επιθετικός, άρχισε να ψάχνει χώρους για να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ και στο 60΄ ο Παναγόπουλος με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χαρακτινού και ισοφάρισε  1-1. Στο 69΄ όμως έγινε το 2-1 από κάθετη πάσα του Λιβέρη στον Βερνάρδο, που με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Καπετανάκη, με τους Ηλείους να διαμαρτύρονται έντονα για οφσάιντ. Και στο 78΄ έγινε το 3-1. Ο Γεωργίου πάσαρε στον Γκέκα και αυτός με τακουνάκι σφράγισε τη νίκη της ομάδας του.

Τσιλιβή:  Χαρακτινός, Μπατσής, Γκέκας, Λιβέρης, Κόκας (83΄ Μπαγιαμλάρης), Μούτσα, Νταφέ (62΄ Μαρούδας), Γεωργίου, Αμαραντίδης (71’  Ελέζι), Παναγιωτίδης, Βερνάρδος

Ολυμπιακός Ζαχ.: Kαπετανάκης, Γκούσκος, Χριστόπουλος, Τσίτσος, Κατελούζος, Καλαντζής, Κανάνι, Καπλάνης, Ηλιόπουλος, Παναγόπουλος, Κακολύρης (63΄ Σκούρτας).

Φωτο: Ioniansports.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος