FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη-Αστέρας Βλαχιώτη 1-0: Υποκλίθηκε στο… κάστρο της Βάρδας!

Ημερομηνία: 30-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟΒ λύγισε τον ισχυρό Αστέρα Βλαχιώτη με γκολ του Σιδέρη

 

Ο ΠΑΟ Βάρδας-Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη έδωσε απαντήσεις μετά το βαρύ 3-0 στη Σπάρτη. Νίκησε στο… κάστρο του, στο «Γρ. Καλάκος», τον ισχυρό Αστέρα Βλαχιώτη, που θεωρείται το φαβορί για τον τίτλο στον 7ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής, με 1-0 και σκόρερ τον Σιδέρη στο 63΄. Μια τεράστια νίκη για τους «πράσινους» του Ντίνου Σπυρόπουλου, η πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κι έδειξαν πως θα είναι και φέτος πρωταγωνιστές στον όμιλο.

Το παιχνίδι

Ο Αστέρας Βλαχιώτη μπήκε καλύτερα στο ματς και στο πρώτο 30λεπτο απείλησε τέσσερις φορές. Στο 2′  είχαμε γρήγορη εναλλαγή της μπάλας από τους Νέρες, Πούτσι, ο Δωματάς έγινε αποδέκτης αλλά πλάσαρε άουτ.

Στο 10′ από εκτέλεσε κόρνερ  η κεφαλιά του Χρήστου κατέληξε στα χέρια του Λαδά και στο 20΄ ο Σταμόγιαννος με κάθετη πάσα  βρήκε τον Κουρτέση, ο οποίος μόνος απέναντι από το Λαδά πλάσαρε άουτ.  Και στο 30′ το σουτ του Δωματά έξω από την περιοχή, απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Λαδάς. Στο α΄ μέρος, ο ΠΑΟΒ είχε παθητικό ρόλο και δεν κατάφερε να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ.

Στην επανάληψη όμως όλα άλλαξαν. Ο ΠΑΟ Βάρδας ανέβασε την απόδοσή του, ήταν καλύτερος από τον Αστέρα, απείλησε αρκετές φορές την εστία του Πονηρού και σκόραρε μια φορά, που αποδείχτηκε αρκετή για τη νίκη. Αρχικά, στο 60′ το πλασέ του Βαζ από καλή θέση, μπλόκαρε ο γκολκίπερ του Αστέρα, Πονηρός, και στο 63′  έγινε το 1-0. Ο Σαμπανέι εκτέλεσε φάουλ, ο Ρουγκάλας γύρισε τη μπάλα στον Βαζ, αυτός έκανε το πλασέ, απέκρουσε ο Πονηρός και  στην επαναφορά ο Σιδέρης από καλή θέση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Και στο 66΄ λίγο έλειψε να γίνει το 2-0, από ωραίο συνδυασμό των Νικολόπουλου, Ντόμα, Βαζ, ο Γάλλος επιθετικός αστόχησε σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ.

Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Αστέρας έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν ο Παπουλής σούταρε, η μπάλα πήρε ύψος και ο ψηλόσωμος Τσούπρος έπιασε την κεφαλιά από τη μικρή περιοχή, με τη μπάλα να περνά αουτ, προς ανακούφιση των 300 περίπου φιλάθλων στο «Γρ. Καλάκος».

ΠΑΟ Βάρδας: Λαδάς, Αγουρίδης, Χριστόπουλος, Νικολόπουλος, Σιδέρης, Νικολακόπουλος, Παναγάκης (61′ Τσούλης), Ντόμας, Βαζ (81′ Γούρμος), Σαμπανέι (92′ Θεοφιλόπουλος), Ρουγκάλας.

Αστέρας Βλαχιώτη: Πονηρός, Κουρτέσης, Παπουλής, Τσούπρος, Μπριλάκης, Αρώνης, Δωματάς, Σταμόγιαννος (74′ Λεϊμονίτης), Νέρες, Πούτσι (63′ Διαμαντάκος), Χρήστου (69′ Τριανταφύλλου).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος