FOLLOW US: facebook twitter

Το βιβλιοπωλείο Lexis δώρισε βιβλία στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου!

Ημερομηνία: 07-04-2024 | Συντάκτης:

Δωρεά βιβλίων του βιβλιοπωλείου Lexis στο 6οΔημ. Σχολείο Πύργου

Στα πλαίσια της φιλαναγνωσίας και της αξιοποίησης της σχολικής βιβλιοθήκης του 6ου Δημοτικού σχολείου Πύργου, η υπεύθυνη ομάδα της βιβλιοθήκης πήρε την πρωτοβουλία να προσεγγίσει τα βιβλιοπωλεία της πόλης μας και να επιδιώξει την συνεισφορά τους στον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης.

Όλοι γνωρίζουμε πόσο ευεργετικό ρόλο μπορούν να παίξουν τα βιβλία στην διαμόρφωση της προσωπικότητας των παιδιών, καθώς καλλιεργούν την κριτική σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητα. Παράλληλα, σε μια εποχή που βασιλεύει η τεχνολογία, τα παιδιά θα βρουν ψυχικό καταφύγιο στα βιβλία, καθώς λένε πως το βιβλίο είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου.

Με μεγάλη χαρά, λοιπόν, η κυρία Ευδοκία Κανελλοπούλου από το βιβλιοπωλείο Lexis του Πύργου Ηλείας,ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για ενίσχυση της σχολικής βιβλιοθήκης. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 5 Απριλίου παρέδωσε στην κυρία Χριστίνα Λυμπέρη, μέλος της ομάδας της βιβλιοθήκης του 6ου Δημοτικού, 19 υπέροχα βιβλία σχετικά με μυθολογία, παραμύθια και άλλα λογοτεχνικά διαμάντια που σίγουρα τα παιδιά θα λατρέψουν να διαβάσουν.

Ο διευθυντής του σχολείου, Νικόλαος Κουσάβελος, καθώς και οι εκπαιδευτικοί της ομάδας της βιβλιοθήκης, Αναγνωστοπούλου Μαρία, Λυμπέρη Χριστίνα, Τσουράς Γιώργος, Λουιζίδου Έφη, Αλεξανδροπούλου Γιώτα, Βάρρας Κωνσταντίνος και Ελένη Τσίμπρη ευχαριστούν θερμά το βιβλιοπωλείο Lexis για τη δωρεά του!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος