FOLLOW US: facebook twitter

Το «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» των μικρών «Heterronymous» πάει Γαστούνη!

Ημερομηνία: 14-06-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου

H φαντασμαγορική παράσταση που ενθουσίασε τους θεατές στην Αμαλιάδα με πρωταγωνιστές τα παιδιά, το Σάββατο στο Κουρβισιάνειο 


Μετά από 2 sold out παραστάσεις στην Αμαλιάδα, οι “μικροί Heterronymous” επανέρχονται!! Αυτή τη φορά στη Γαστούνη,  στο Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το Σάββατο 17 Ιουνίου, από την παιδική ομάδα των «Heterronymous» το έργο της παγκόσμιας δραματουργίας «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ. Μια  φαντασμαγορική παράσταση που τα παιδιά προετοίμασαν με πολύ κόπο και αγάπη και που βεβαίως αποθεώθηκε από όλους τους θεατές που την είχαν παρακολουθήσει στις 6 και 7 Μαίου στον Πολυχώρο Αμαλιάδας. Τώρα, ήρθε λοιπόν η ώρα της Γαστούνης με την υποστήριξη του Νομικού Προσώπου Δήμου Πηνειού.

Με πρωταγωνιστές τα παιδιά,  το Σάββατο στις 8 το βράδυ, ταξιδεύουμε στο Όνειρο. Σ’ ένα “Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας”, την ωδή του Σαίξπηρ στον έρωτα. Όπου νεράιδες και ξωτικά, σε ένα δάσος γεμάτο εκπλήξεις, μπερδεύονται με δύο  ζευγάρια που κυνηγούν και κυνηγιούνται και έναν πρόχειροφτιαγμένο θίασο από μάστορες, καταλήγοντας σε ένα βασιλικό γάμο! Ανάμεσα στο θρόισμα των φύλλων, τα νανουρίσματα των πουλιών, το γκάρισμα του γαϊδάρου, τη μεταμόρφωση της αλήθειας της στιγμής και την άλλη αλήθεια, της φαντασίας, τα παιδιά γίνονται η παραμυθένια φωνή του δάσους.

Η κ. Δήμητρα Λέκκα – Υπεύθυνη της Ομάδας Τέχνης και Πολιτισμού “Heterronymous”, απευθύνει κάλεσμα προς όλον τον κόσμο, να στηρίξει και την παράσταση της Γαστούνης, όπως ακριβώς έκανε και στην Αμαλιάδα: 

«Σας προσκαλούμε όλους να στηρίξετε αυτό το εγχείρημα, ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά – και όχι μόνο – να γνωρίσουν τον κόσμο της τέχνης. Όχι μόνο ως θεατές αλλά και συμμετέχοντας ενεργά από την νέα χρονιά! Ας τα χειροκροτήσουμε για την προσπάθεια τους!!»

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ της παράστασης Επιμέλεια – σκηνοθεσία: Δήμητρα Λέκκα. Βοηθός σκηνοθέτη: Θανάσης Λυκογιάννης. Κοστούμια: Έφη Αθανασοπούλου – Λέκκα. Σκηνογραφία – χορογραφίες – μουσική επιμέλεια: Κούλα Παναγιωτοπούλου. Επιμέλεια αφίσας – προγράμματος: Γεωργία Βασιλοπούλου. Ήχος –


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia