FOLLOW US: facebook twitter

Το ΛΕΠ στο 19ο Συνέδριο Βόλου με θέμα: «Ελληνικές φορεσιές και σύγχρονη μόδα»

Ημερομηνία: 01-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Πολιτισμός
Η φωτογραφία από την Ειδική Συνεδρία Προέδρων με την Πρόεδρο του Κεντρικού κ. Ελένη Τσαλδάρη.

 

Με μια μεγάλη αντιπροσωπεία του, την δεύτερη σε αριθμό μετά την Αθήνα, το Λύκειο Ελληνίδων Πύργου συμμετείχε στο 19ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ που πραγματοποιήθηκε από 19-22 Σεπτεμβρίου στον όμορφο Βόλο με θέμα ” ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΟΔΑ: Διάλογοι, ταυτίσεις και αντιπαραθέσεις”.

Σύσσωμη κι ενωμένη η λυκειακή οικογένεια στήριξε τις εργασίες του Συνεδρίου!

350 Σύνεδροι, από την Ελλάδα & το εξωτερικό, παρακολούθησαν τις ενδιαφέρουσες εισηγήσεις διακεκριμένων ομιλητών, των οποίων οι προσεγγίσεις στο πολύ ενδιαφέρον θέμα, έδωσαν τροφή για σκέψη και περαιτέρω αναζήτηση.

Ξεχωριστή ήταν η τελετή λήξης του Συνεδρίου όπου μικροί και μεγάλου χορευτές του Λυκείου Ελληνίδων Βόλου, έδωσαν μια ωραία χορευτική παράσταση προς τιμήν των συνέδρων.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, περιλαμβάνονται οι Τέσσυ Διαμαντοπούλου, Rubini Stylianopoulou και Ελενη Πολυχρονοπουλου, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, ουρανός, βουνό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Τα μέλη του Λυκείου Ελληνίδων Πύργου πέρασαν ένα υπέροχο τετραήμερο στο Βόλο, αντάλλαξαν απόψεις με φίλες και άλλα μέλη Λυκείων Ελληνίδων από όλη την Ελλάδα για την φορεσιά και την πορεία της στην σύγχρονη εποχή, μα πάνω απ’ όλα έγιναν μια τεράστια παρέα, ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τα υπόλοιπα Λύκεια για το 2021 στην Καλαμάτα.!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 12 άτομα, περιλαμβάνονται οι Jimmy Kachtitsi, Τέσσυ Διαμαντοπούλου, Catherine Paraskeuopoulou και Marina Nikolakopoulou, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, περιλαμβάνονται οι Jimmy Kachtitsi, Marina Nikolakopoulou και Catherine Paraskeuopoulou, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, περιλαμβάνονται οι Τέσσυ Διαμαντοπούλου, Marina Nikolakopoulou, Jimmy Kachtitsi και Catherine Paraskeuopoulou, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονταιΔυναμική και πολυάριθμη η συμμετοχή του Λυκείου Ελληνίδων Πύργου στο Πανελλήνιο Συνέδριο του Βόλου. Εκτός από τις εργασίες, οι κυρίες του ΛΕΠ έκαναν εξόρμηση και στο πανέμορφο Πήλιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος