FOLLOW US: facebook twitter

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο Πύργου είναι εδώ για 11η συνεχή χρονιά!

Ημερομηνία: 06-09-2022 | Συντάκτης:

Οι εγγραφές συνεχίζονται- Κάλεσμα σε εθελοντές καθηγητές για την στελέχωσή του

Το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ  ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ  ΠΥΡΓΟΥ, η σπουδαιότερη εθελοντική κοινωνικη δομή αλληλεγγύης στον χώρο τα εκπαίδευσης στον Πύργο, συνεχίζει και φέτος  να προσφέρει δωρεάν μαθήματα για παιδιά αδύναμων οικονομικά οικογενειών, για 11η συνεχή χρονιά, επειδή όπως υποστηρίζουν οι εθελοντές καθηγητές που το στελεχώνουν «είναι ωραίο να υποστηρίζεις τα όνειρα των παιδιών». Άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια έχει βοηθήσει εκατοντάδες παιδιά, ενώ έχει σημειώσει ένα μεγάλο ποσοστό επιτυχίας στις πανελλαδικές εξετάσεις, καθώς πολλοί από τους μαθητές του έχουν  εισαχθεί στο Πανεπιστήμιο, οι παλαιότεροι έχουν μάλιστα και αποφοιτήσει. 

Οι εγγραφές για όσους μαθητές το επιθυμούν συνεχίζονται 6-8 κάθε απόγευμα, στο χώρο του 2ου Λυκείου Πύργου-Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2621020551 τις παραπάνω ώρες Και 698.698.798.2 οποιαδήποτε ώρα, ενώ για χθες 5 Σεπτέμβρη ξεκίνησαν ήδη τα μαθήματα για την Γ. Λυκείου.

Για την νέα σχολική χρονιά ο Συντονιστής του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Πύργου Χρήστος Αθανάσουλας που ενορχηστρώνει και φέτος για μια ακόμα χρονιά παρά τις αντιξοότητες και τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν, την προσπάθεια λειτουργίας του και βεβαίως της στελέχωσής του, επισημαίνει ότι «για την  νέα σχολική χρονιά 2022-23 είμαστε καμιά 20 αρια εθελοντές. Χρειάζονται άλλοι τόσοι.» Ας ελπίσουμε για μια ακόμα φορά, ο εθελοντισμός και η κοινωνική αλληλεγγύη να επικρατήσουν και να κάνουν τη διαφορά και καθηγητές διαφόρων ειδικοτήτων να ανταποκριθούν σε αυτήν την σημαντική πρόκληση- πρόσκληση για να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την βοήθειά τους στα παιδιά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος