FOLLOW US: facebook twitter

Τίποτα δεν είναι όπως παλιά

Ημερομηνία: 03-02-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Θα ήταν απορίας άξιο να μην αντιδρούσα στα όσα και με τον τρόπο που έγιναν στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηλείας και συνάμα ανήθικο, ανέντιμο και απρεπές από μέρους μου να μην καυτηριάσω και να μην καταδικάσω τις παρασκηνιακές πρακτικές και μεθόδους που συγκεκριμένα άτομα επέλεξαν να κάνουν .

Ως άτομο γεννημένο και μεγαλωμένο μέσα στο ΠΑΣΟΚ με αγώνες για πολλές δεκαετίες μαζί με έντιμους και καθαρούς ανθρώπους αισθάνομαι προσβεβλημένο για τον τρόπο λειτουργίας, για τον τρόπο αντιμετώπισης των στελεχών του, για τις ανάξιες συμπεριφορές, απέναντι στην αξιοσύνη ανθρώπων, συνειδήσεων και υπολήψεων.

Αισθάνομαι προδομένη για ενέργειες καθοδηγούμενες, που δεν δίνουν στο ΠΑΣΟΚ την ευκαιρία – έστω και τώρα με τα ελάχιστα εκλογικά ποσοστά του – να αναπνεύσει, να ανακάμψει και να προσφέρει ξανά σε μια νέα κοινωνία , γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να απαλλαγεί από τα συγκεκριμένα βαρίδιά του.

Νιώθω ως γυναίκα θυμωμένη και απογοητευμένη για την συμπεριφορά του κόμματός απέναντι στο γυναικείο φύλλο, που κινήθηκε σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από τα όσα πρέσβευε ο μεγάλος Ανδρέας Παπανδρέου για τις γυναίκες, τις οποίες τιμούσε με το παραπάνω.

Επειδή σαν άνθρωπος δεν μου άρεσε και δεν επένδυσα ποτέ στο ψέμα και στην συναλλαγή δεν μπορώ να ανεχθώ ψευδείς προθέσεις και λεγόμενα που αφειδώς ειπώθηκαν από κατέχοντες σημαντικές θέσεις στην ιεραρχία της δημοκρατικής παράταξης του ΠΑΣΟΚ για την δομή του ψηφοδελτίου της Ηλείας.

Αντιόπη Βαρβαρέσου

Αναπληρώτρια Συντονίστρια Τοπικής Οργάνωσης

Δ Ανδραβίδας – Κυλλήνης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος