FOLLOW US: facebook twitter

Τίμησαν την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών

Ημερομηνία: 14-05-2024 | Συντάκτης:

Εκδήλωση στη ΝΜ Κρεστένων

Την “Παγκόσμια Ημέρα των Νοσηλευτών” τίμησαν στην Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων με εκδήλωση που έγινε στο Αίθριο χώρο του νοσοκομείου.

Η Διοικήτρια της Ν.Μ Κρεστένων κ.Αριστέα Παπαδόπουλου στην ομιλία της αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο των Νοσηλευτών-Νοσηλευτριών, εξήρε το ήθος, την ανιδιοτέλεια ,τις αξίες που πρεσβεύουν καθώς και την προσφορά του Νοσηλευτικού, Ιατρικού, Διοικητικού και λοιπού Προσωπικού της Νοσηλευτικής Μονάδας Κρεστένων, προς τους πολίτες της Νότιας Ηλείας και όχι μόνο.

Επίσης τόνισε ότι, παρόλη την οικονομική αδυναμία πολλών κρατών να ενισχύσουν την παροχή Υγείας, οι Νοσηλευτές-Νοσηλεύτριες, στέκονται ακούραστα με αγάπη και κατανόηση απέναντι στον άνθρωπο. «Τα δικαιώματα των ασθενών όπως πολύ σωστά αναδεικνύονται από την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας “Myhealthmyrights” αποτελούν την βασική προτεραιότητα των Νοσηλευτών και Νοσηλευτριών στην επιστημονική αλληλεπίδραση της γνώσης των διαδικασιών, της εξέλιξης, της τεχνολογίας καθώς επίσης και της τεχνικής νοημοσύνης. Σας ευχαριστούμε για όλα όσα έχετε προσφέρει μέχρι σήμερα» κατέληξε.

Ακολούθησε ομιλία από την Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Ιωάννα Δούκα ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν ο Διοικητής του ΓΝ Ηλείας κ. Σπύρος Πολίτης και ο προϊστάμενος της Παθολογικής Κλινικής του ΓΝ Ηλείας κ. Παναγιώτης Γκιώνης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia