FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα-Πελόπιο 0-0: «Χ»αμογέλασε ο Πέλοπας

Ημερομηνία: 08-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Θύελλα Καταραχίου και Πέλοπας Πελοπίου αναδείχτηκαν ισόπαλοι 0-0 το Σάββατο στο Ενωσιακό, με την ομάδα του Κώστα Σακέλλη να είναι περισσότερο ευχαριστημένη από τον βαθμό της ισοπαλίας. Η Θύελλα ήταν καλή κυρίως στο α΄ ημίχρονο και είχε δοκάρι στο ξεκίνημα του αγώνα με τον Μπαχούρο και λίγο μετά χαμένο τετ-α-τετ του Μπαχούρου (απέκρουσε ο Κούβελας). Είχε όμως και άλλες δύο καλές φάσεις για γκολ, με μια κεφαλιά του Σωτηρόπουλου και ένα πλασέ του Κοζοκάρου που απέκρουσε ο Κούβελας.

Στο β΄ ημίχρονο η ομάδα του Φώντα Μοσχογιάννη έχασε άλλη μια καλή ευκαιρία με τον Μπαχούρο, ενώ το μαχητικό Πελόπιο λίγο έλειψε να κλέψει το τρίποντο στο 88΄ με μακρινό σουτ έξω από την περιοχή από τον Τάκη Τσιμάνη που απέκρουσε ο Τσάμπρας και η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι.

Θύελλα: Τσάμπρας, Δρακόπουλος, Τ. Τσιμάνης, Φώτης, Σωτηρόπουλος, Καλαμαράς, Μουζάκης, Νικητόπουλος (85΄ Μπουλούκος), Μπαχούρος (75΄ Μ. Τσιμάνης), Χρυσαειδής, Κοζοκάρου.

Πελόπιο: Κούβελας, Μήλιος (46΄ Τσιμάνης), Γρηγορόπουλος, Σταμόπουλος, Κουτσογιαννόπουλος, Τζάρο, Μπριτζίκης (88’ Βαμβακάς), Καρβουνιάρης, Γ.Ν. Χριστόπουλος (75΄ Κοντός), Σακέλλης, Γ.Π. Χριστόπουλος (75΄ Κλέιντι).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος