FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Β.-Νίκη Τρ. 2-1: Έδειξε την δύναμή του!

Ημερομηνία: 08-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ηλειακός Βαρθολομιού έκανε την έκπληξη της 2ης αγωνιστικής στην Α1 DUOMO-MONK, επικρατώντας 2-1 της Νίκης Τραγανού στο Βαρθολομιό, στο πρώτο παιχνίδι του στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Μιχάλη Παπουτσή είχε ουσία στο παιχνίδι της, σκόραρε δύο φορές μέχρι το 25΄ και στο β΄ μέρος που η Νίκη πίεσε, άντεξε και κράτησε το πολύτιμο τρίποντο. Ένας Ηλειακός που διαθέτει πολλούς έμπειρους ποδοσφαιριστές και δεν αναμένεται να έχει πρόβλημα να παραμείνει στην κατηγορία. Τουναντίον, μετά τη νίκη του Σαββάτου οι προσδοκίες είναι για… ψηλά! Η Νίκη μετά από δύο αγωνιστικές είναι χωρίς βαθμό, κάτι που δεν περίμενε κανείς, αλλά έχει την ποιότητα να ορθοποδήσει…

Το παιχνίδι

Μόλις στο 15΄ ο Μονόλιθος με ατομική προσπάθεια και πλασέ στην κλειστή γωνία έκανε το 1-0 για τον Ηλειακό. Πέντε λεπτά μετά ο Χριστοφοράτος έκοψε σωτήρια το σουτ του Γεωργιόπουλου και στο 24΄ ήρθε το 2-0. Ο Ζωγόπουλος μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε στην απέναντι γωνία τον Μικελόπουλο, δίνοντας σαφές προβάδισμα νίκης στην ομάδα του.

Στο 40′ η Νίκη του Αλέξη Γαλάνη έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Ο Κολοτούρος έγινε αποδέκτης της μπάλας κάθετα, απέφυγε και τον Γαλανόπουλο αλλά πλάσαρε από πλάγια θέση στο δοκάρι.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Τραγανού είχε σαφή εδαφική υπεροχή και προσπάθησε να σκοράρει και να διεκδικήσει έστω την ισοπαλία. Στο 70΄ ο Γεωργιόπουλος στην πλάτη της άμυνας, πλάσαρε, αλλά ο Γαλανόπουλος μπλόκαρε, ενώ στο 78΄ ο γκολκίπερ του Ηλειακού είπε «όχι» σε κεφαλιά του Γεωργιόπουλου. Ενδιάμεσα, ένα απευθείας φάουλ του Τσουκαλά από πλάγια θέση πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Στο 80΄ μια κεφαλιά του Γαργαρώνη από κοντά, ούτε αυτή βρήκε στόχο και τελικά η Νίκη μείωσε στο 90΄ με κεφαλιά του Γεωργιόπουλου.

Ηλειακός: Γαλανόπουλος, Γιούλης, Χριστοφοράτος (75′ λ.τρ. Βούτος), Κουλούρης, Καμαρινός, Γκίνης, Ζωγόπουλος, Μπουρούκης, Μονόλιθος (67′ Σέμα), Τσουκαλάς, Ράλλης (78′ Κωστόπουλος).

Νίκη: Μικελόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος (57′ Κούντουρας), Δ. Κασσιανός, Γαργαρώνης, Ι. Κασσιανός, Νικολόπουλος, Καλογερόπουλος, Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος, Μάζης (46′ λ.τρ. Μαργαρώνης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος