FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα-Αλφειός 0-4: Την παρέσυρε ο Αλφειός!

Ημερομηνία: 20-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Αλφειός όπως παρατάχθηκε το Σάββατο στο Ενωσιακό.

Χατ-τρικ ο Αγριδιώτης, δημιουργός και σκόρερ ο Παργινός


Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο Αλφειός… παρέσυρε την Θύελλα στο Ενωσιακό της Σπιάντζας, κερδίζοντας με 4-0 το Σάββατο, μια Θύελλα που είχε για πρώτη φορά στον πάγκο της τον Νίκο Αλεξανδρόπουλο. Η ομάδα του Κώστα Μπακάλη ήταν στιβαρή αμυντικά, με δυνατό κέντρο όπου κυριάρχησαν οι Τζουβάνι, Αβραμόπουλος και εκμεταλλεύτηκε την ποιότητα που έχει στην επίθεση με τους Παργινό, Αγριδιώτη, Τσαντίλη, αλλά και τα αμυντικά λάθη της Θύελλας. Από την άλλη, η ομάδα του Καταραχίου πλήρωσε τα αμυντικά κενά, ενώ στην επίθεση απείλησε ελάχιστα.

Η ομάδα του Επιταλίου έβαλε από νωρίς τις βάσεις της νίκης καθώς στο 16΄ το σκορ ήταν 0-2. Μόλις στο 7ο λεπτό ο Τσαντίλης έβγαλε συρτή μπαλιά από δεξιά και ο Παργινός από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, σκοράροντας εις βάρος της πρώην ομάδας του και γι’ αυτό δεν πανηγύρισε το γκολ. Στο 16΄ ο Παργινός ήταν ο δημιουργός από αριστερά σε μια φάση πανομοιότυπη, έβγαλε συρτή μπαλιά και ο Αγριδιώτης, και αυτός από την μικρή περιοχή, σημείωσε το 0-2. Στο 27΄ ο Τσαντίλης είχε σουτ από την γωνία σχεδόν της μεγάλης περιοχής, που απέκρουσε με γροθιές ο Τσάμπρας. Η Θύελλα στο α΄ μέρος είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά φάνηκε ελάχιστα επιθετικά και δη μόνο στο 37΄, που είχε ένα απευθείας φάουλ του Ρούντα από πλάγια αριστερά, που βρήκε την μπάλα με τα ακροδάχτυλα ο Βυθούλκας και αυτή προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε κόρνερ. Στο 40΄, στην τελευταία καλή φάση του α΄ ημιχρόνου, στην αντεπίθεση ο Λιαρόπουλος σούταρε λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, με τη μπάλα να περνά λίγο άουτ.

Στην επανάληψη, η Θύελλα προσπάθησε να πιέσει και να σκοράρει για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αλλά υστέρησε στην τελική πάσα κι έτσι δεν μπόρεσε να γίνει απειλητική. Άξια αναφοράς, μόνο τρία μακρινά σουτ, ένα του Πρέντι και δύο του Νικητόπουλου, που δεν ανησύχησαν τον σταθερό Βυθούλκα (μπλόκαρε). Αντίθετα, ο Αλφειός ήταν πιο ουσιαστικός και συνέχισε να εκμεταλλεύεται τις αργές αντιδράσεις στο κέντρο της άμυνας της Θύελλας. Στο 57΄ ο Παργινός έβγαλε ωραία κάθετη μπαλιά στον Αγριδιώτη που νίκησε τον Τσάμπρα (0-3) και στο 85΄ ξανά ο Αγριδιώτης με πλασέ από αριστερά, έφτασε στο χατ-τρικ και διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

 

Θύελλα: Τσάμπρας, Τσαουσάι (29΄ Χρυσαειδής), Σωτηρόπουλος (23΄ Ρούντα), Φώτης (82΄ Γαλανόπουλος), Δρακόπουλος, Καλαμαράς, Νικητόπουλος (82΄ Μ. Τσιμάνης), Τ. Τσιμάνης, Πρέντι, Μουζάκι, Μπαχούρος.

Αλφειός: Βυθούλκας, Τσιτσιρόπουλος, Καρανάσης, Τσαντίλης, Μανέτας (82΄ Μαραγκός), Αβραμόπουλος (70΄ λ.τρ. Λυμπερόπουλος), Λιαρόπουλος (56΄ Καλομοίρης), Τζουβάνι, Παργινός, Αγριδιώτης, Λαμπρόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος