FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Β.-Δάφνη 4-0: Σταθερά στην κορυφή!

Ημερομηνία: 20-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ηλειακός Βαρθολομιού νίκησε το Σάββατο 4-0 την Δάφνη Ανδραβίδας και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας στον 2ο Όμιλο της Α1 DUOMO-MONK, δίνοντας συνέχεια στην εκπληκτική φετινή πορεία του. Η Δάφνη, από την άλλη, έμεινε στην προτελευταία θέση και στους 4 βαθμούς και τώρα έχει μπροστά της τον «τελικό» με την Προοδευτική, στο εναρκτήριο παιχνίδι του Β΄ γύρου.
Ο Ηλειακός του Μιχάλη Παπουτσή ήταν αποτελεσματικός στις ευκαιρίες που δημιούργησε και άνοιξε το σκορ στο 20΄ με κεφαλιά του Αντώνη Κουλούρη από σέντρα του Μονόλιθου από δεξιά. Στο 44΄ ο Ράλλης βρέθηκε σε θέση για γκολ, πέρασε και τον τερματοφύλακα και σημείωσε το 2-0. Το 3-0 έγινε στο 55΄ από ατομική ενέργεια του Μονόλιθου ύστερα από πάσα του Μπουρούκη και στο 65΄ ξανά ο Παναγιώτης Μονόλιθος από πάσα του Γιούλη από αριστερά, διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

 

Ηλειακός Β.: Κολλίντζας, Κωστόπουλος (35΄ λ.τρ. Γκίνης), Καμαρινός, Γιούλης (70΄ Κρίκος), Βούτος, Χριστοφοράτος, Μπουρούκης, Τσουκαλάς, Ράλλης (60΄ Πανόπουλος), Κουλούρης (46΄ Ζωγόπουλος), Μονόλιθος (70΄ Κορκός).

Δάφνη: Γελαδάς, Περικλέους, Τσαγρής, Κορκός, Παναγόπουλος (56΄ Μένα), Μετσάι, Παπαδόπουλος (56΄ Γιατράς), Χατζής, Κακολύρης, Κωστόπουλος (56΄ Καπατσούλιας), Δρακόπουλος (56΄ Τσουραπάς).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος