FOLLOW US: facebook twitter

Θρίλερ με την ταυτότητα του άνδρα που βρέθηκε νεκρός στην Κουρούτα

Ημερομηνία: 20-03-2024 | Συντάκτης:

-Οι αρχές αναζητούσαν μέχρι χθες το βράδυ κάποιο στοιχείο

Την ταυτότητα του άνδρα που βρέθηκε νεκρός χθες τις πρωινές ώρες στην παραλία της Κουρούτας, αναζητούσαν μέχρι χθες το βράδυ οι αρχές, καθώς επάνω του δεν υπήρχε κάποια ταυτότητα ή άλλα στοιχεία.

Οι αρχές εκτιμούσαν ότι κάποιος θα τον αναζητούσε, ωστόσο μέχρι χθες το βράδυ δεν είχε εμφανιστεί κανείς, γεγονός που κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο της ταυτοποίησης.

Ο άνδρας, εκτιμάται ότι είναι ηλικίας περίπου 70 ετών και εντοπίστηκε νεκρός στην παραλία της Κουρούτας, στην περιοχή του δημοτικού κάμπινγκ, από δυο γυναίκες που είχαν βγει για περπάτημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας βρισκόταν στο σημείο που ‘σκάει’ το κύμα και έφερε αθλητική περιβολή, ενώ εντοπίστηκε και ένα τραύμα στο κεφάλι.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρχές και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας και οι πρώτες εκτιμήσεις αποκλείουν την εγκληματική ενέργεια και συγκλίνουν περισσότερο στην πρόκληση θανάτου από παθολογικά αίτια, ενώ το χτύπημα στο κεφάλι φαίνεται να επήλθε από την πτώση. Αναφορικά με το χρόνο θανάτου, τοποθετείται το τελευταίο 12ωρο, ενώ σενάρια ότι μπορεί να έπεσε από κάποιο πλοίο δεν φαίνεται ότι ισχύουν, σύμφωνα με τα ευρήματα.

Βέβαια, περισσότερα στοιχεία θα δείξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, όπου θα μεταφερθεί η σορός, αφού προηγουμένως γίνει η αναγνώριση.

Την υπόθεση διερευνά το Λιμεναρχείο της Κυλλήνης, που διενεργεί την προανάκριση.

Να σημειωθεί πάντως, ότι οι αρχές έστρεψαν τις έρευνές τους και στον εντοπισμό κάποιου οχήματος, που θα μπορούσε να ανήκει στον άτυχο άνδρα, ωστόσο δεν βρήκαν κάτι και η φυσιογνωμία του ανθρώπου δε παραπέμπει κάπου. Οι αρχές κάνουν έκκληση, εάν κάποιος γνωρίζει οτιδήποτε, να ενημερώσει για να γίνει η ταυτοποίηση.

Μ.Κ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος