FOLLOW US: facebook twitter

Θλίψη για τον θάνατο του «Μπίτσα» στο Πλουτοχώρι

Ημερομηνία: 05-02-2024 | Συντάκτης:

Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία στο Πλουτοχώρι του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, στο άκουσμα του θανάτου του Χαράλαμπου Αναστόπουλου σε ηλικία 63 ετών από παθολογικά αίτια, έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου.

Ο Χαράλαμπος, γνωστός με το προσωνύμιο «Μπίτσας», στην ευρύτερη περιοχή, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής, καθώς ήταν καλοσυνάτος και πράος άνθρωπος. Μέλος πολύτεκνης οικογένειας από το Πλουτοχώρι, δέθηκε με τη ζωή στη φύση και δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά για παρά πολλά χρόνια ως αγρότης και ως κτηνοτρόφος στον κάμπο της Παπαδούς.

Πάντοτε ευγενικός και χαμογελαστός με τους συμπολίτες τους, ήταν ιδιαίτερα προσιτός στο χωριό. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, ο άτυχος Χαράλαμπος νόσησε την περίοδο των Χριστουγέννων και μετέβη εμπύρετος για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, απ’ όπου κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή στο Ρίο. Ωστόσο η κατάστασή του επιδεινώθηκε με συνέπεια να μπει στην Εντατική, όπου έδωσε σκληρή μάχη για τη ζωή του, η οποία δυστυχώς αποδείχθηκε άνιση.

Η κηδεία του τελέστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στο Πλουτοχώρι σε κλίμα οδύνης, όπου και τον αποχαιρέτισαν φίλοι και συγγενείς.

Η Πρωινή εκφράζει τα συλλυπητήριά της στους οικείους του εκλιπόντος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia