FOLLOW US: facebook twitter

Θησα «Βρες» τον… στον Πύργο

Ημερομηνία: 14-03-2024 | Συντάκτης:

Το Σάββατο το πρωί το 2ο Κυνήγι Θησαυρού στην κεντρική πλατεία

  • Αποκριάτικο παιδικό πάρτι την Κυριακή στο Ξυστρή

Με το 2ο Κυνήγι θησαυρού Πύργου για ενήλικες και μεγάλα παιδιά (12 ετών και άνω) συνεχίζονται το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 10 το πρωί με αφετηρία το Δημαρχείο του Πύργου οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου.
Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν θα αποτελούνται από 4-10 άτομα και θα αναζητήσουν φέτος τον χαμένο από την κατοχή θησαυρό που βρίσκεται κάπου στην πόλη μας κρυμμένος… «Νύχτα 2 προς 3 Σεπτεμβρίου 1944. Η Γερμανική Φρουρά αναχωρεί από τον Πύργο, τερματίζοντας την Κατοχή στην πόλη. Ο Γερμανός Διοικητής Συνταγματάρχης Βίκτωρ Οσσάν δίνει εντολή για αναχώρηση. Οι Γερμανοί φεύγουν με κατεύθυνση την Πάτρα με όλα τους τα πράγματα. Ή μήπως όχι όλα; Ένα μικρό σεντούκι με θησαυρό έμεινε κάπου κρυμμένος, με σκοπό να τον πάρουν μετά τον πόλεμο. Αυτός που τον έκρυψε σκοτώθηκε στο Ρωσικό μέτωπο. Και ο θησαυρός ακόμα περιμένει…».

Το 2ο Κυνήγι Θησαυρού διοργανώνει ο Δήμος Πύργου με το 1ο Σύστημα Προσκόπων Πύργου και ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης ο οποίος θα προσφέρει τα δώρα στους νικητές.

Αποκριάτικο πάρτι

Η διασκέδαση για τους μικρούς δημότες δεν τελειώνει εδώ καθώς την Κυριακή στις 11 το πρωί, ένα μοναδικό παιδικό πάρτι θα πραγματοποιηθεί στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή με μουσική σε αποκριάτικους ρυθμούς και πολλά δρώμενα. Στο πάρκο θα διασκεδάσει τα παιδιά Ανιματέρ- Εμψυχωτής, Ξυλοπόδαρος, Γιγαντοστολή- Μασκότ, face-painting, Μπαλονοκατασκευές, Εργαστήρι αποκριάτικης μάσκας ενώ θα υπάρχουν και πολλά κεράσματα- μαλλί της γριάς για όλους τους μικρούς καρναβαλιστές.

Κ.Κ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος