FOLLOW US: facebook twitter

Το Σάββατο το ΕΠΙΤ-ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ Καρναβάλι!

Ημερομηνία: 14-03-2024 | Συντάκτης:

Αναβιώνει μετά από δεκαετίες στο Επιτάλιο και μας περιμένει όλους – Πυρετώδεις οι προετοιμασίες

Το ΕΠΙΤ-ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ καρναβάλι και του «Κουτρούλη ο γάμος» αναβιώνει μετά από δεκαετίες, το Σάββατο στις 6 το απόγευμα στο Επιτάλιο και μας περιμένουν όλους να διασκεδάσουμε στη αποκριάτικη παρέλαση που όπως μόνο οι Επιταλιώτες ξέρουν!

Οι σύλλογοι και η Τ.Κ που διοργανώνουν το Καρναβάλι, βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για να υποδεχθούν τους επισκέπτες, στολίζουν και ομορφαίνουν το κέντρο του Επιταλίου  με μάσκες, διακοσμητικά και γιρλάντες και το χωριό  αποκτά πλέον χρώμα Αποκριάτικο.

Το Επιτάλιο πρωταγωνιστούμε χρόνια πριν στα δρώμενα την περίοδο των Αποκρεών, τηρώντας τα έθιμα που κρατούσαν ζωντανό το χωριό, με τις μπούλες να ξεσηκώνουν τον κόσμο στις γειτονιές και τα καφενεία. Τις στιγμές αυτές, θέλησαν φέτος να αναβιώσουν οι τοπικοί σύλλογοι κα η δημοτική κοινότητα Επιταλίου  και όπως όλα δείχνουν τα κατάφεραν!

Σημείο εκκίνησης του καρναβαλιού θα είναι το δημοτικό σχολείο και πραγματικά αναμένεται ξέφρενο ξεφάντωμα. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή προς πάντες «ντυθείτε αποκριάτικα κι ελάτε να διασκεδάσουμε» και όπως φαίνεται  μας περιμένει πολύ γέλιο και πολλές εκπλήξεις!

Το Επιταλιώτικο καρναβάλι διοργανώνουν η δημοτική κοινότητα Επιταλίου, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου, ο Σύλλογος Γυναικών Βώλακος και ο Επί της Αλός Πολιτιστικός Σύλλογος Επιταλίου.

Κ.Κ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος