FOLLOW US: facebook twitter

Τέσσερις νέους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους ανακοίνωσε ο Τάσος Κάπος

Ημερομηνία: 20-04-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Νέα, Πολιτική

ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ– Αλλάζουμε τον τόπο μας

Τέσσερις νέους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ζαχάρως και επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Αλλάζουμε τον τόπο μας», Τάσος Κάπος συμπληρώνοντας οχτώ στον αριθμό. Οι ανακοινώσεις, όπως έγινε γνωστό, διεκόπησαν κατά τις ημέρες του Πάσχα και συνεχίζονται μετά το πέρας της γιορτινής περιόδου.

«Κατά τη σημερινή μας παρουσίαση η ομάδα μας υποδέχεται τέσσερα νέα μέλη, τέσσερις νέους συνεργάτες.

Πρόκειται, επίσης, για ενεργούς πολίτες που με τη σειρά τους ενώνουν δυνάμεις μαζί μας, σε αυτό τον κοινό στόχο για να δημιουργήσουμε ένα Δήμο που όλοι θέλουμε να ζούμε.

Επιστήμονες και επαγγελματίες καταξιωμένοι ο καθένας στο χώρο του, με κοινωνική αναγνώριση και προσφορά που είμαι βέβαιος ότι θα βοηθήσουν στον αγώνα για το καλό του τόπου μας» ανέφερε ο κ. Κάπος

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ (ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ)

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Νεοχώρι Ζαχάρως, το 1976 και κατοικώ μόνιμα, μαζί με την οικογένειά μου στο Θολό.

Για πολλά χρόνια διατηρούσα πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή του Νεοχωρίου, ενώ τα τελευταία χρόνια με κέρδισε αγροτικός τομέας.

Είμαι παντρεμένη με τον Χάρη Αντωνόπουλο και έχουμε δύο παιδιά, την Χριστίνα 21 ετών, που είναι φοιτήτρια νομικής και την Δέσποινα, 16 ετών που είναι μαθήτρια λυκείου.

Θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο πλευρό του παιδικού μου φίλου και συγχωριανού μου Τάσου Κάπου, επειδή επιθυμώ να υπηρετήσω το Δήμο και τους δημότες.

Επέλεξα τον Τάσο Κάπο και τον συνδυασμό του γιατί πιστεύω ότι είναι ένας νέος άνθρωπος που και θέλει και μπορεί να αλλάξει τον τόπο μας. Και σ αυτή την όμορφη προσπάθεια θέλω να βάλω και εγώ το δικό μου λιθαράκι

Ο Τάσος είναι ένας άνθρωπος με όραμα που μπορεί να προσφέρει πολλά στον τόπο μας.

Θέτω λοιπόν την απόφασή μου στην κρίση όλων, με αίσθημα εμπιστοσύνης στους συνδημότες και στις συνδημότισσες, με τους οποίους και τις οποίες στο επόμενο, προεκλογικό, χρονικό διάστημα θα επιδιώξω να δω από κοντά όχι μόνο για να τους μιλήσω και να τους εξηγήσω την απόφασή μου αλλά προ παντός για να τους ακούσω, ώστε η προσφορά μου να είναι ουσιαστική.

ΤΖΑΜΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Ζαχάρω όπου επέστρεψα μετά τις σπουδές μου και ασκώ το επάγγελμα του φαρμακοποιού από το 1994 ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση.

Έχω ένα γιο τον Κωνσταντίνο, φοιτητή της Φαρμακευτικής.

Όσοι ζούμε και δραστηριοποιούμαστε εδώ βλέπουμε καθημερινά τη δυναμική, τις προοπτικές αλλά και τις ανάγκες της περιοχής. Η βελτίωση των υποδομών, η τόνωση (ενδυνάμωση) των κοινοτήτων και φυσικά η ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου με τον ανάλογο σεβασμό στο περιβάλλον, είναι προκλήσεις που ζητούν επιτακτικά απάντηση.

Στην προσπάθεια αυτή δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι.

Δεν χωρούν προσωπικοί ενδοιασμοί.

Η υποψηφιότητα του Τάσου, είναι το πρώτο βήμα και όλοι μαζί με την ομάδα που χτίζεται γύρω του, με θέληση, με όρεξη για δουλειά, με σχέδιο και πάνω από όλα με αγάπη για τον τόπο μας θα αγωνιστούμε για την Ζαχάρω που οραματιζόμαστε.

Για να γίνει ένας δήμος φιλικός για τους κατοίκους του και για τους επισκέπτες.

Δεν θα είναι εύκολο αλλά, με ενωτικό πνεύμα και τη στήριξη κάθε δημότη μπορούμε να πετύχουμε.

Μένουμε εδώ!

Αλλάζουμε την πόλη!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

Γεννήθηκα το 1969 στη Ζαχαρω όπου συνεχίζω να ζω με την οικογένεια μου.

Είμαι παντρεμένος με την Αγγελική Παιδούλια και έχουμε τρία παιδιά, τον Διονύση πτυχιούχο Ηλεκτρολόγο-μηχανικό 26 χρόνων, τη Μαρία πτυχιούχο Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής 24 χρόνων και την Ιωάννα δευτεροετή φοιτήτρια Διοίκησης Τουρισμού, 20 χρόνων.

Εργάζομαι ως ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων και τα τελευταία χρόνια διατηρώ τεχνικό πολυκατάστημα.

Αποφάσισα να υποστηρίξω την υποψηφιότητα του φίλου μου, Τάσου Κάπου, για την Δημαρχία του Δήμου Ζαχάρως και να βάλω υποψηφιότητα με το συνδυασμό του «Αλλάζουμε τον τόπο μας».

Με τον Τάσο Κάπο έχουμε κοινούς στόχους και όραμα για τον τόπο μας .

Είναι ένας νέος άνθρωπος με όρεξη, γνώσεις και εμπειρία και μπορεί να προσφέρει πολλά στην αυτοδιοίκηση .

Πιστεύω στις ικανότητες και στη διάθεσή του για σκληρή δουλειά.

Δεσμεύομαι ότι θα δουλέψω στο πλευρό του ευσυνείδητα για να δημιουργήσουμε τις συνθήκες, ώστε να μπορέσουν τα παιδιά μας να μείνουν και να ευημερήσουν στον τόπο μας.

ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

Γεννήθηκα στο Μαρούσι Αττικής το 1993 και μεγάλωσα στην Καλλιθέα Αττικής μέχρι τα 18 μου.
Σπούδασα Διοίκηση επιχειρήσεων στην Πάτρα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών μου, κυρίως τα καλοκαίρια, εργαζόμουν σε καταστήματα εστίασης στην ευρύτερη περιοχή της Ζαχάρως. Πλέον είμαι Ελαιοπαραγωγός με έδρα τα Ροδινά Ζαχάρως .

Όταν ο Τάσος Κάπος μου εξέφρασε τις ιδέες του και το όραμα του για τον τόπο, κατάλαβα ότι οι ιδέες μας συμβαδίζουν. Με μεγάλη χαρά λοιπόν δέχτηκα να τον ακολουθήσω.

Είναι αυτό που χρόνια πίστευα ότι χρειάζεται αυτός ο τόπος, ένας νέος άνθρωπος με όραμα και όρεξη για δουλειά. Ο Τάσος Κάπος αντιλαμβάνεται τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι νέοι και θέλει να χτίσουμε όλοι μαζί μία κοινωνία δημιουργίας και εξέλιξης που δε θα ωθεί τους νέους μακριά από τον τόπο μας!

Ως νέος και μόνιμος κάτοικος αυτού του τόπου πιστεύω πως μπορώ να είμαι αρωγός στην προσπάθεια αυτή.

Πιστεύω πως οι νέοι είμαστε ένα σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας μας και πρέπει να έχουν φωνή και εκπροσώπηση

Γι αυτό αποφάσισα να ζητήσω την στήριξη των δημοτών της Ζαχάρως.

Για την αλλαγή!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

olympia