FOLLOW US: facebook twitter

T.E.B.A: Δήμος Ανδρίτσαινας Κρεστένων 

Ημερομηνία: 16-06-2023 | Συντάκτης:

Ο Δήμος Ανδρίτσαινας Κρεστένων  , ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Ηλείας, ενημερώνει τους ωφελούμενους στο πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για τους απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» το οποίο χρηματοδοτείται από το ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας ότι η διαδικασία για την εξ αναβολής διανομή τροφίμων , (Κρέας Βόειο και χοιρινό, τυρί Φέτα ΠΟΠ, γραβιέρα ΠΟΠ, τυρί ημίσκληρο ,Ρύζι, Ελαιόλαδο, Κριθαράκι, μακαρόνια , Φακές, Φασόλια, Αλάτι, Κομπόστα Ροδάκινου, Ρεβίθια, Τόνος Κονσέρβα , Μέλι , Μαρμελάδα,  Ακτινίδια , Μήλα , Πορτοκάλια ,Μπανάνες), και Β.Υ.Σ. (Σαμπουάν , Χλωρίνη Αρωματική και Κρεμοσάπουνο),, αποκλειστικά για δικαιούχους ΤΕΒΑ ,  πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα    19/06/2023 και ώρες 09:30 έως 13:30  στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ   Κρεστένων στην Επαρχιακή οδό Κρεστένων – Μακρισίων

Διαδικασία Διανομής :

  • Οι δικαιούχοι οφείλουν να προσέρχονται στον χώρο διανομής, την ημερομηνία και την ώρα που θα αναγράφεται στο γραπτό μήνυμα (SMS) που τους έχει αποσταλεί.
  • Ο κάθε δικαιούχος θα πρέπει να έχει μαζί του επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει το Α.Μ.Κ.Α. ή το ΑΦΜ του όπως ορίζει το πρόγραμμα καθώς και την αστυνομική του ταυτότητα.
  • Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει στο σημείο διανομής, τα προϊόντα θα παραληφθούν από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση του δικαιούχου θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής.
  • Λόγω του ότι τα τρόφιμα τα οποία θα παραληφθούν έχουν βάρος περίπου τα 33,5 Kgr ανά άτομο παρακαλούνται οι ωφελούμενοι  να προσέλθουν με αυτοκίνητο  καθώς η διαδικασία θα γίνει με την μέθοδο drive- through (δεν απαιτείται η αποβίβαση του ωφελούμενου καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας διανομής – Είσοδος στο χώρο , ταυτοποίηση , φόρτωση και έξοδος)

                                                                       O ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

                                                                      Αναστάσιος Καρνάρος

   Αρμόδιος Αντιδήμαρχος ΚοινωνικήςΠολιτικής             


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia