FOLLOW US: facebook twitter

Σύντομα ο ανάδοχος για το “Παρά θιν’ αλός”

Ημερομηνία: 27-03-2024 | Συντάκτης:

-Συνάντηση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Α. Νικολακόπουλου με την Δ.Σ. της ΕΤΑΔ Η. Χατζηγεωργίου

-Ο Υφυπουργός έθεσε γενικότερα ζητήματα  ανάπτυξης της περιοχής

Θετικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την αξιοποίηση του ιστορικού “Παρά θίν’ αλός” στη Ζαχάρω, καθώς μέσα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να ανακοινωθεί ανάδοχος αξιοποίησης του τουριστικού περιπτέρου, που ήταν ζητούμενο τα τελευταία χρόνια.

Αυτό προκύπτει από τη συνάντηση που είχε ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ανδρέας Νικολακόπουλος, με τη νέα Διευθύνουσα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ, Ηρώ Χατζηγεωργίου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε ο Υφυπουργός, ο διαγωνισμός που είχε προκηρύξει η ΕΤΑΔ εξελίσσεται ομαλά και φτάνει στο στάδιο της ολοκλήρωσης, υπάρχει μειοδότης και θα ανακοινωθεί σε σύντομο διάστημα, με τον κ. Νικολακόπουλο να εμφανίζεται ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη.

Ο κ. Νικολακόπουλος, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με την κα Χατζηγεωργίου όλα τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν την Ηλεία και άπτονται της αρμοδιότητας της ΕΤΑΔ, θέτοντας για ακόμη μία φορά την αναγκαιότητα αξιοποίησης της ευρύτερης περιοχής του Καϊάφα, με όποιες δυνατότητες δίνει η κείμενη νομοθεσία, μέσω ήπιων παρεμβάσεων.

Στο πλαίσιο της συνάντησης τέθηκε και το θέμα της λειτουργίας του υδροθεραπευτηρίου, το οποίο θα λειτουργήσει κανονικά όπως κάθε χρόνο, με τον κ. Νικολακόπουλο να ζητά να τεθεί εξ αρχής μεγαλύτερο χρονικό διάστημα λειτουργίας, καθώς αναμένεται μία καλή τουριστική χρονιά και θα είναι προς όφελος όλων να έχει μακρά διάρκεια η λειτουργία του υδροθεραπευτηρίου.

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες χρονιές, με παρέμβαση του κ. Νικολακόπουλου είχε δοθεί παράταση λειτουργίας, έκαστο έτος, για ένα μήνα, εξυπηρετώντας πολίτες και εργαζόμενους, αλλά και τους επιχειρηματίες της περιοχής.

Να σημειωθεί ότι ο Υφυπουργός ζήτησε την αξιοποίηση της περιουσίας της ΕΤΑΔ και σε άλλες περιοχές της Ηλείας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος