FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση του Δημήτρη Αβραμόπουλου με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ

Ημερομηνία: 26-05-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Ο πρ. Ευρωπαίος Επίτροπος, Υπουργός και βουλευτής Ηλείας ΝΔ, Δημήτρης Αβραμόπουλος επισκέφτηκε την 6η ΥΠΕ όπου συναντήθηκε  με τον Διοικητή Γιάννη Καρβέλη και συζήτησαν  για τα μείζονα θέματα της Υγείας στον Νομό

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Αβραμόπουλος δήλωσε: «Είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ για το έργο που επιτελείται σε μια από τις μεγαλύτερες Υγειονομικές Περιφέρειες της χώρας και ειδικότερα για τα ζητήματα της Ηλείας, με διάθεση πραγματοποίησης των απαραίτητων ενεργειών για τη διασφάλιση της υγείας των πολιτών της περιοχής μας.

Ήταν μια γόνιμη και πρωτίστως χρήσιμη συνεργασία με έναν άνθρωπο που αποτελεί πυλώνα στον χώρο της Υγείας καθώς διαχειρίζεται, με αφοσίωση στο στόχο,  τις δομές σε όλη τη Δυτική Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα και την Πελοπόννησο.

Ο συντονισμός και η διαρκής παρέμβασή του για εξεύρεση λύσεων τόσο στα προβλήματα του ιατρικού προσωπικού και στον εξοπλισμό των Νοσοκομείων είναι υποδειγματικός.

Στο πλαίσιο ενός εποικοδομητικού διαλόγου, καθώς ως πρώην Υπουργός Υγείας γνωρίζω πολύ καλά τον τομέα, αναζητήσαμε λύσεις και προοπτικές προκειμένου τα υγειονομικά ιδρύματα της Ηλείας να ανταποκριθούν στις ανάγκες των πολιτών. Μιλήσαμε σχετικά με τις ελλείψεις στο ανθρώπινο δυναμικό, τις απαιτούμενες προσλήψεις και την εξέλιξη των προκηρύξεων για θέσεις ιατρών που αναμένονται.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος