FOLLOW US: facebook twitter

Συγκέντρωση ΤΕ Ηλείας ΚΚΕ στην Ξυλοκέρα

Ημερομηνία: 11-04-2024 | Συντάκτης:

Ρ. Μαρούδας: Να δυναμώσει ο δρόμος της κοινωνικής συμμαχίας, της συνολικής διεξόδου για το λαό

Ένα μαχητικό κάλεσμα συμπόρευσης το ΚΚΕ στους καθημερινούς αγώνες του επόμενου διαστήματος, αλλά και στις κάλπες των ευρωεκλογών, απηύθυνε από την συγκέντρωση της ΤΕ Ηλείας στην Ξυλοκέρα, το βράδυ της Δευτέρας, ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος της ΚΕ του κόμματος.

Το μέλος της ΚΕ του κόμματος Ρίζος Μαρούδας.

Στην πλατεία του χωριού, βρέθηκαν αγρότες και άλλος λαϊκός κόσμος, ενώ το άνοιγμα εκ μέρους της ΤΕ πραγματοποίησε ο Νίκος Γκότσης.

Κοινά προβλήματα που απαιτούν αντίστοιχη απάντηση

Σημειώνοντας ότι το ΚΚΕ δίνει καθημερινά διαπιστευτήρια ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική διαχρονικά της ΕΕ, των κυβερνήσεων και των κομμάτων που τη στηρίζουν και στην Ελλάδα ο Ρ. Μαρούδας, επεσήμανε ότι και μπροστά στις ευρωεκλογές, ο λαός έχει τη δυνατότητα να μεγαλώσει την δύναμή του και με την ψήφο του στο κόμμα.

«Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη συνολικά στην ελληνική επικράτεια. Όλες οι πολιτικές που αναπτύχθηκαν μέχρι σήμερα μας έφεραν εδώ που βρισκόμαστε σήμερα. Χαμηλοί μισθοί και συντάξεις που δεν αφήνουν περιθώρια να μπορείς να έχεις ποιοτική ζωή», υπογράμμισε και μεταξύ άλλων πρόσθεσε:

«Στον αγροτικό τομέα έχουμε τις συνεχείς μειώσεις του εισοδήματος των βιοπαλαιστών αγροτών, με την εκτόξευση του κόστους παραγωγής, αλλά και με τις πολύ χαμηλές τιμές στα προϊόντα, ανεξάρτητα αν φτάνουν πέντε έως δέκα φορές ακριβότερα στο ράφι, όπου όλοι είμαστε καταναλωτές. Όλο αυτό το πλέγμα των προβλημάτων, δημιουργεί αβεβαιότητα που σήμερα υπάρχει πλατιά στον λαϊκό κόσμο. Σε αυτά προστίθεται η κατάσταση την Υγεία, με τις κινητοποιήσεις των υγειονομικών για να προσφέρεται δωρεάν ως κοινωνικό αγαθό και όχι ως εμπόρευμα».

Ο Πρόεδρος της ΟΑΣΗ Θανάσης Βομπίρης

Να κάνουμε και την κατάλληλη πολιτική επιλογή

Το μέλος της ΟΑΣΗ Βασίλης Κατσαριώτης.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον Θανάση Βομπίρη, πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας (ΟΑΣΗ), που αναφέρθηκε στους διαχρονικούς αγώνες του κόμματος για τη στήριξη των βιοπαλαιστών αγροτών και τον Βασίλη Κατσαριώτη, μέλος του ΔΣ της ΟΑΣΗ που αναφέρθηκε στις κατακτήσεις των  αγροτών με τους αγώνες τους


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος