FOLLOW US: facebook twitter

Σχολή Παναθηναϊκού Κενταύρου Μαγούλας: Συμμετοχή σε σεμινάριο προπονητικής

Ημερομηνία: 24-02-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με ένα νέο σεμινάριο προπονητικής επανήλθαν οι εποικοδομητικές δράσεις των Σχολών του Παναθηναϊκού. Με την αναστολή των προπονήσεων και των αγώνων για όλες τις συνεργαζόμενες Σχολές της πράσινης οικογένειας να συνεχίζεται, το Πράσινο Δίκτυο σε συνεργασία με την Sport Team, έχουν ορίσει ένα νέο και ολοκληρωμένο κύκλο δράσεων, με απώτερο στόχο την περαιτέρω εκπαίδευση όλων των εμπλεκόμενων φορέων (προπονητές – υπεύθυνοι Σχολών PSS – αθλητές).

Η αρχή του νέου κύκλου των δράσεων έγινε με το σεμινάριο για τους προπονητές και τους Υπεύθυνους των Σχολών PSS, με τη συμμετοχή και του Κενταύρου Μαγούλας.

Την περασμένη Παρασκευή οι προπονητές και οι υπεύθυνοι των Σχολών της Πράσινης οικογένειας είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στο σεμινάριο όπου κεντρικοί ομιλητές ήταν δυο σημαντικά μέλη της Α΄ Ομάδας: ο κ. Συλαϊδόπουλος Σωτήρης – Βοηθός προπονητή Ά Ομάδας, με την παρουσίασή του να έχει θέμα «Από την προπόνηση στον αγώνα» και ο κ. Αμπατζίδης Ηλίας – Γυμναστής Α΄ Ομάδας, με την παρουσίαση του να έχει θέμα «Πρόληψη τραυματισμών».

Το σεμινάριο παρακολούθησαν ο υπεύθυνος της Ακαδημίας του Κενταύρου Μαγούλας, Θοδωρής Βαγγόπουλος και ο προπονητής Χρήστος Αγγελόπουλος.

Οι δράσεις θα συνεχιστούν, με απώτερο στόχο της Πράσινης οικογένειας να είναι η απαραίτητη τόνωση της ψυχολογίας καθώς και η περαιτέρω ανάπτυξη των μελών του Πράσινου Δικτύου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος