FOLLOW US: facebook twitter

Μπάσκετ/Α2 Εθνική: Οι κινήσεις της Ε.Ο.Κ. για την επιστροφή στις προπονήσεις

Ημερομηνία: 24-02-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

H Ε.Ο.Κ., μετά την εισήγηση των λοιμωξιολόγων, προβαίνει σε κινήσεις προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα οι προπονήσεις των ομάδων της Α2 Εθνικής. Όπως αναφέρει το basketa.gr, απέστειλε τρία έγγραφα στις ομάδες, τις οποίες ενημερώνει πώς θα γίνονται τα τεστ και πώς θα συμπληρώνουν το έγγραφο με τα μέλη τα οποία το έκαναν, τα οποία δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα 25 για κάθε σωματείο.

Επίσης, αναφέρει πως 48 ώρες μετά τα τεστ η εκάστοτε ομάδα θα μπορεί να πατήσει παρκέ και να προπονηθεί, έχοντας λάβει φυσικά την επικυρωμένη λίστα, ενώ θα γίνεται ένα τεστ στην αρχή κάθε εβδομάδας. Ο Π.Σ.Α.Κ. επίσης με δική του επιστολή αναφέρει ότι καλύπτει τα τεστ, κάτι που είχε αφήσει να εννοηθεί εδώ και αρκετό καιρό.

Πλέον τα πάντα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά αναφορικά με τις προπονήσεις, με το ενδιαφέρον να στρέφεται με ποιο τρόπο και με ποια φόρμουλα θα ολοκληρωθεί η σεζόν, αλλά και το πως θα καλυφθούν τα αιτήματα των ομάδων για οικονομική ενίσχυση, γεγονός που αποτελεί σοβαρό παράγοντα για να διεξαχθεί το πρωτάθλημα.

Η τοποθέτηση του Π.Σ.Α.Κ. ήταν η εξής: «Με επιστολές προς την Ομοσπονδία και τις ομάδες, ανακοίνωσε εγγράφως την ανάληψη της υποχρέωσης καταβολής του κόστους διενέργειας των τεστ covid προκειμένου να επανεκκινήσουν οι προπονήσεις της Α2, παρέχοντας όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για την υλοποίηση της ανωτέρω ενέργειας. Πλέον, περιμένουμε το σχεδιασμό της διοργανώτριας αρχής».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος