FOLLOW US: facebook twitter

Έργο ενίσχυσης Εθνικού Μηχανισμού Κρίσεων για την ΠΕ Ηλείας – Συνεδριάζει αύριο το Π. Σ. με αρκετά θέματα για την Ηλεία

Ημερομηνία: 22-07-2020 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”106379″ img_size=”full”][vc_column_text]Στην πρώτη δια ζώσης συνεδρίαση, μετά την εκδήλωση της πανδημίας COVID 19, συνέρχεται αύριο Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020 και ώρα 15.00 το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Αστήρ», όπου θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας για τον περιορισμό της διάδοσης του  νέου κορωνοϊού.

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι η ενίσχυση του εθνικού μηχανισμού διαχείρισης κρίσεων και αντιμετώπισης κινδύνων στις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας, η δρομολόγηση έργων υποδομής, αλλά και η έγκριση διαγωνιστικών διαδικασιών για έργα που παρουσιάζουν ωριμότητα.

Σε ότι αφορά την Ηλεία αποφάσεις θα ληφθούν για τα εξής θέματα: Για την έγκριση μερικής ανάκλησης μη συντελεσμένης αναγκαστικής απαλλοτρίωσης για την κατασκευή του έργου “Κατασκευή οδού Λαστέικα – Παράκαμψη Αγ. Ιωάννη- Κατάκολο, η έγκριση του τρόπου δημοπράτησης και του τρόπου ανάθεσης όλων των υποέργων του έργου “Συντήρηση- αποκατάσταση υφιστάμενων αντιπλημμυρικών έργων” και επίσης Καθαρισμός  συντήρηση και αποκατάσταση αντιπλημμυρικών έργων σε ποτάμους και χειμάρους της ΠΕ Ηλείας ετών 2020-2022. Επίσης στην ιδα συνεδρίαση θα ληθρεί απόφαση για τον τρόπο δημοπράτησης και ανάθεσης του 2ου υποέργου για την Μελέτη διευθέτησης του ποταμού Πηνειακού λάδωνα, η έκριση του τρόπου δημοπράτησης του έργου για την άρση της επικινδυνότητας στο ΕΟΔ ΠΕ.Ηλείας, η έγκριση υποβολής πρότασης τροποποίησης του τεχνικού δελτίου του έργου με τίτλο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΑΚΛΑΔΩΣΕΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ – ΛΕΧΑΙΝΩΝ – ΤΡΑΓΑΝΟΥ» και τέλος  η Έγκριση υποβολής πρότασης ένταξης νέου έργου: «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΗΛΕΙΑΣ», προϋπολογισμού 120.000,00€ στη ΣΑΕΠ 501 του εθνικού σκέλους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων ΠΔΕ έτους 2020. με εισηγητή τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot