FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Μεγάλη επιστροφή Καπετανάκη

Ημερομηνία: 22-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Γιάννης Καπετανάκης επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του τον Πανηλειακό. Ο καλύτερος Ηλείος τερματοφύλακας θα φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα και θα ηγηθεί της προσπάθειας για επιστροφή στη Γ’Εθνική. Ο 32χρονος Πυργιώτης γκολκίπερ την περασμένη σεζόν ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού Ζαχάρως στη Γ’Εθνική ενώ πέρα από τον Πανηλειακό στον οποίο έχει αγωνιστεί 6 χρόνια, έχει παίξει επίσης σε ΠΑΟ Βάρδας, Ηλειακό Λεχαινών και Πανόπουλο.

Η ανακοίνωση του Πανηλειακού:

«Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 32χρονο (γεν. 10/5/1988) ποδοσφαιριστή Γιάννη Καπετανάκη.

Ο γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός στους ερυθρόλευκους φιλάθλους Πυργιώτης τερματοφύλακας, ο οποίος αποτέλεσε διακαή πόθο του προπονητή της ομάδας μας, Σάκη Θεοδωρακόπουλου, συμφώνησε έπειτα από ενέργειες της Διοίκησης να επιστρέψει στον Πανηλειακό και να συνεισφέρει με την αδιαμφισβήτητη αξία και εμπειρία του στην προσπάθεια της ομάδας για άμεση επάνοδο στις εθνικές κατηγορίες.

Ο Γιάννης, ο οποίος έχει διατελέσει επί σειρά ετών αρχηγός του Πανηλειακού, φόρεσε για πρώτη φορά την ερυθρόλευκη φανέλα την σεζόν 2007/08 στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής και έκτοτε έχει πραγματοποιήσει συνολικά 119 συμμετοχές στα 6 χρόνια της παρουσίας του στην ομάδα.

Κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, ο έμπειρος γκολκίπερ φόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακού Ζαχάρως πραγματοποιώντας 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Π.Α.Ο. Βάρδας, Ηλειακό Λεχαινών και Π.Φ.Ο. Πανόπουλο.

Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει εκ νέου τον Γιάννη στην οικογένεια του Πανηλειακού και εύχεται στον ποδοσφαιριστή υγεία και πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος