FOLLOW US: facebook twitter

Στον αγώνα Κυπέλλου στην Σαλαμίνα ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου

Ημερομηνία: 09-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Την περασμένη Κυριακή ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου έκανε την πρώτη εμφάνιση για το 2023 στην Σαλαμίνα με 3 αθλητές!

Στον αγώνα που διεξήχθη στα Κανάκια Σαλαμίνας για το Κύπελλο Ελλάδας mountain συμμετείχαν οι εξής: Σπηλιόπουλος Άγγελος, Παπαλάμπρος Τρύφωνας, Παπανικολόπουλος Ανδρέας στην κατηγορία Παμπαίδων.

Οι αθλητές τερμάτισαν διαδοχικά στην 20η – 23η – 24η θέση ανάμεσα σε 43 συμμετέχοντες. Τους συνόδευσαν οι γονείς τους, ενώ την τεχνική υποστήριξή τους είχε ο Άγγελος Παπαλάμπρος.

Να σημειώσουμε πως την φετινή περίοδο ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου μπαίνει στο πρωτάθλημα με 14 αθλητές (έως τώρα) και είναι οι εξής: Παπαλάμπρος Τρύφωνας, Παπαλάμπρος Άγγελος, Μαντάς Διονύσης, Σπηλιόπουλος Άγγελος, Παπανικολόπουλος Ανδρέας, Μπέρτσος Διονύσης, Χρυσανθακόπουλος Παναγιώτης, Μπίνης Χρήστος, Αθανασόπουλος Νίκος, Τσίμπρης Ιωάννης, Γαλανόπουλος Δημήτριος, Γαλανόπουλος Σωτήρης, Καράμπαλης Ιωάννης, Πεντζούρης Μάριος, ενώ το επόμενο διάστημα θα προστεθούν κι άλλοι αθλητές νεαρής ηλικίας, που αναμένεται να εκδοθούν τα δελτία τους.

Υστέρα από μια μικρή καμπή λόγω κορωνοϊού η ομάδα (όπως όλες άλλωστε) ξαναβρίσκει τα βήματά της. Ο επόμενος αγώνας είναι την ερχόμενη Κυριακή στις Καρυές της Σπάρτης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος