FOLLOW US: facebook twitter

Στο τμήμα Μουσειολογίας ξεκίνησε ομαλά η εξεταστική περίοδος Ιανουαρίου–Φεβρουαρίου 2022

Ημερομηνία: 29-01-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Εξεταστική περίοδος για το Τμήμα Μουσειολογίας στον  Πύργο


Ο Πρόεδρος του Τμήματος Μουσειολογίας, Παναγιωτόπουλος Γιώργος  Αν. Καθηγητής , με αφορμή την έναρξη της εξεταστικής περιόδου δήλωσε:

Είναι γνωστή η δια ζώσης λειτουργία των πανεπιστημιακών  τμημάτων. Έτσι και η εξεταστική περίοδος του τμήματός μας  υλοποιείται δια ζώσης.

Μια τιτάνια προσπάθεια ξεκίνησε τη Δευτέρα 24/1/2022 για την εξέταση 160 μαθημάτων, έως  25 Φεβρουαρίου, από τους διδάσκοντες του τμήματος Μουσειολογίας. Όλα ξεκίνησαν και προχωρούν ομαλά. Αξίζει να αναφέρω ότι εξετάζονται οι φοιτητές των τρέχοντων εξαμήνων του Μουσειολογίας, οι φοιτητές του πρώην ΔΟΕΠΤΜ και οι επί πτυχίω φοιτητές του ΔΟΕΠΤΜ, του πρώην ΜΜΣΕ και του πρώην ΠΛΗ&ΜΜΕ. Ουσιαστικά μιλάμε για εκατοντάδες φοιτητές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια όλους τους συναδέλφους διδάσκοντες που ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας ένα τόσο δύσκολο εγχείρημα αναλαμβάνοντας την ευθύνη, πέραν των μαθημάτων που δίδαξαν, να διεκπεραιώσουν εξετάσεις και για μαθήματα που οφείλονται από φοιτητές παλαιότερων προγραμμάτων και είναι εντός του επιστημονικού τους αντικειμένου. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό της γραμματείας και στο προσωπικό φύλαξης που συνέβαλαν και συμβάλλουν  σημαντικά στην ασφαλή διεξαγωγή των εξετάσεων.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη για τους φοιτητές μας, αν λάβουμε υπόψη ότι το τμήμα με τις υποχρεώσεις του, στο επόμενο διάστημα θα συγχωνευτεί με το Ιστορίας – Αρχαιολογίας και θα φύγει από την Ηλεία, σύμφωνα με τα ανακοινωθέντα περί μεταρρύθμισης από την κυβέρνηση. Οι εξετάσεις γίνονται με εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων που τηρούνται επιτυχώς από όλους τους συμμετέχοντες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος