FOLLOW US: facebook twitter

Στο επίκεντρο και των νέων παρεμβάσεων η ασφάλεια πολιτών και η ενίσχυση αστυνομικών

Ημερομηνία: 17-02-2023 | Συντάκτης:

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΔΡΕΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΝΕΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ Δ/ΝΤΗ ΗΛΕΙΑΣ

Με το νέο Αστυνομικό Δ/ντή Ηλείας Γιώργο Σωτηρόπουλο καθώς και με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, με τον πρόεδρο και τα μέλη της οποίας έχει διαρκή συνεργασία, συναντήθηκε ο βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος.
Ο βουλευτής της ΝΔ συνεχάρη τον κ. Σωτηρόπουλο για την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον χειρισμό των θεμάτων που απασχολούν την ΕΛ.ΑΣ στον τόπο μας.
Κατά την διάρκεια της συζήτησης επισημάνθηκε το γεγονός της μείωσης τροχαίων ατυχημάτων στο εθνικό μας δίκτυο, κάτι που σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στα έργα που γίνονται και έχουν πρώτιστο στόχο την ασφάλεια των διερχομένων.
Παρατηρείται επίσης ο περιορισμός φαινομένων εγκληματικότητας με το έργο της Αστυνομίας σε αυτό τον τομέα να είναι το τελευταίο χρονικό διάστημα αποτελεσματικό, ωστόσο τονίσθηκε η αναγκαιότητα της απαιτούμενης προσοχής για ομάδες που δρουν στην κοινωνία και καταγράφουν υψηλή παραβατικότητα, η οποία δημιουργείπροβλήματα στους υπόλοιπους πολίτες.

Από την συγκεκριμένη συνάντηση δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν φυσικά και τα προβλήματα για τα οποία ο κ. Νικολακόπουλος έχει μέχρι τώρα παρέμβει πολλές φορές για την επίλυσή τους και συνεχίζει τις προσπάθειές του μαζί με την Ένωση των Ηλείων Αστυνομικών.
Φυσικά, όπως είπε ο κ. Νικολακόπουλος, παραμένει πάντα σε προτεραιότητα και η διαδικασία υπενθύμισης και εκ νέου επαναφοράς του ζητήματος της μεταστέγασης συγκεκριμένων Αστυνομικών Τμημάτων για τα οποία έχει τονισθεί ότι με τις σημερινές συνθήκες είναι δύσκολη για αστυνομικούς αλλά και πολίτες η λειτουργία τους στα υπάρχοντα κτίρια…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος