FOLLOW US: facebook twitter

Στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις η Α.Ο.Λ.Α.Π.

Ημερομηνία: 07-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

H Α.Ο.Λ.Α.Π. θα είναι άλλη μια χρονιά παρούσα στο παγκόσμιο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, που ξεκινά σήμερα (7-10 Σεπτεμβρίου), με έναν αθλητή της καθώς και με τους κριτές της.Ο πολύπειροςΝίκος Πετρόπουλος θα είναι συνοδηγός του Παναγιώτη Ρουστέμη στο Skoda Fabia RS Rally2 της Eurosol Racing Team Hungary και η Α.Ο.Λ.Α.Π. τους εύχεται καλό αγώνα και καλό τερματισμό.

Παράλληλα, πολλοί κριτές της λέσχης του Πύργου θα δώσουν το «παρών» στην μεγάλη διοργάνωση και θα συμβάλλουν και αυτοί στην ομαλή διεξαγωγή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Η Α.Ο.Λ.Α.Π. τους εύχεται καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους.

Η «εκκίνηση» της αγωνιστικής δράσης θα δοθεί σήμερα στην Αθήνα, κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης με την υπερειδική διαδρομή που έχει δημιουργηθεί στο παραλιακό μέτωπο της πόλης. Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθούν οι ειδικές διαδρομές σε Λουτράκι, Πίσια, Λειβαδιά και Ελάτεια, ενώ το Σάββατο  θα ακολουθήσουν τρεις επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές σε Παύλιανη, Καρούτες και Ελευθεροχώρι. Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με τις ειδικές διαδρομές «Ταρζάν» και «Γραμμένη».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot