FOLLOW US: facebook twitter

Στο Δήμαρχο Ήλιδας ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρ. υπουργός Γιάννης Μανιάτης

Ημερομηνία: 28-04-2024 | Συντάκτης:

Το γραφείο του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου αποτέλεσε τον πρώτο σταθμό της περιοδείας του υποψηφίου Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην Υπουργού κ. Γιάννη Μανιάτη. 

Ο κύριος Χριστοδουλόπουλος και πολλά μέλη της δημοτικής του αρχής υποδέχτηκαν τον κύριο Μανιάτη, στο Συνεδριακό της Σοχιάς, με τον πρώην υπουργό να συνοδεύτε από πρώην βουλευτή κ. Γιάννη Κουτσούκο, τον γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ηλείας Δημήτρη Βάλαρη και στελέχη του κόμματος στο νομό. 

Ο Δήμαρχος Ήλιδας παρέθεσε όλα τα ζητήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο Δήμος το τελευταίο διάστημα, ενώ αναφέρθηκε στα σοβαρά προβλήματα όπως αυτό του Πρωτοδικείου και των υποβαθμισμένων υποδομών, παραδίδοντας στον υποψήφιο Ευρωβουλευτή και ειδικό υπόμνημα με όλα τα θέματα.

Ο κ. Μανιάτης άκουσε με προσοχή τον δήμαρχο για όλα τα προβλήματα που αποτελούν τροχοπέδη για την ανάπτυξη του τόπου και της περιοχής συνολικά, κάνοντας λόγο για προσπάθειες από πλευράς του από οποιαδήποτε θέση κι αν οι πολίτες τον ορίσουν μετά τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου για την προώθησή τους.

Ο πρώην υπουργός που σειρά ετών κατείχε το χαρτοφυλάκιο του Περιβάλλοντος, της Ενεργείας και της Κλιματικής Αλλαγής, μίλησε και για τις σύγχρονες προκλήσεις πάνω στους συγκεκριμένους τομείς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος