FOLLOW US: facebook twitter

Στίβος: Πανελλήνιο ρεκόρ η Τραγουστή με την ομάδα 4Χ100

Ημερομηνία: 09-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Ζωή Τραγουστή του Κοροίβου είναι μέλος της Εθνικής ομάδας Κ18 στα 4Χ100μ., η οποία πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ με 46.65, την Τετάρτη στη Συνάντηση Ελλάδα-Κύπρος, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.

Την ομάδα αποτελούσαν οι Ζωή Τραγουστή, Λυδία Κριμιτσά, Μαρκέλα Παπανδρέου και Πολυνίκη Εμμανουηλίδου και συνέτριψαν το πανελλήνιο ρεκόρ Κ18, το οποίο ήταν 47.26 και κατείχαν οι Ειρήνη Βασιλείου, Μάχη Κωστογλίδου, Κωνσταντίνα Κατσικογιάννη και Βάσω Πετρομιχελή από την αντίστοιχη διοργάνωση, που έγινε στη Λάρνακα στις 22/7/2006. Τα τέσσερα κορίτσια αποτελούσαν την εκτός συναγωνισμού τετράδα που μετείχε στη διοργάνωση και κατάφεραν να κλείσουν με ιδανικό τρόπο τη σεζόν τους.

Στη Γερμανία ο Καραλής

Στη Γερμανία θα συνεχίσει τους αγώνες του ο πρωταθλητής του επί κοντώ,  Εμμανουήλ Καραλής. Ο Ηλείος άλτης θα συμμετάσχει σήμερα στον αγώνα City jump στην πόλη Ουλμ, με στόχο να κυνηγήσει μεγάλα άλματα.

Ο Καραλής έχει ήδη ολοκληρώσει με επιτυχία το πρώτο μισό της χρονιάς, αφού κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23, ενώ έχει ήδη το όριο για το Παγκόσμιο της Ντόχα και μια θέση στον τελικό του Diamond League στη Ζυρίχη. Παρόλα αυτά ο νεαρός άλτης θέλει να κυνηγήσει επιδόσεις καλύτερες από το φετινό του 5,71 μέτρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος