FOLLOW US: facebook twitter

Έρχεται το S.C.M.S.

Ημερομηνία: 09-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Σαββατοκύριακο η Έκθεση βελτιωμένων auto-moto στο Κατάκολο

 

Το προσεχές Σαββατοκύριακο 10-11 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το S.C.M.S.  (South Coast Motor Show) στο λιμάνι Κατακόλου. Πρόκειται για ένα νέο event στην περιοχή μας καθώς γίνεται για πρώτη φορά και θα περιλαμβάνει έκθεση βελτιωμένων αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, τα οποία μπορεί να είναι αγωνιστικά αλλά και Ι.Χ., αλλά έχουν βελτιωθεί είτε μηχανικά είτε look.

Τη διοργάνωση έχει αναλάβει ο Σύλλογος Φίλων Πολιτισμού και Αθλητισμού «ΚΥΚΛΟΣ» και θα ξεκινήσει από νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου.
«Αν είσαι και εσύ κάτοχος ενός βελτιωμένου μηχανοκίνητου, αξίζει την εμπειρία να συμμετάσχεις και να θαυμάσουν  και το δικό σου «εργαλείο»  και να μοιραστείς την αγάπη σου για την βελτίωση – περιποίηση. Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού  της περιοχής, οι οποίοι έχουν αποδείξει ότι αρέσκονται σε αγώνες, αλλά και είναι λάτρεις της βελτίωσης, αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» στο λιμάνι Κατακόλου,  το οποίο θα διαμορφωθεί ιδιαίτερα από την διοργάνωση και σίγουρα θα «χορτάσει» άλογα καθώς ήδη έχουν συμπληρωθεί αρκετά περίπτερα. Για τη  συμμετοχή σας επικοινωνήστε άμεσα με την διοργάνωση για τον καλύτερο προγραμματισμό και σχεδιασμό του show καθώς θα υπάρξουν και συμμετοχές-περίπτερα από γειτονικούς νομούς καθώς και από Αθήνα», αναφέρουν οι διοργανωτές.

Στο χώρο της εκδήλωσης, οι θεατές θα μπορούν να βρουν για πρώτη φορά συγκεντρωμένους πολλούς επαγγελματίες της περιοχής, που ασχολούνται με το χώρο του αυτοκινήτου-μοτοσικλέτας-φορτηγού καθώς επίσης πολλούς ιδιοκτήτες με τα αυτοκίνητά τους και όχι μόνο, το Audi Club. H κατάλληλα διαμορφωμένη Arena, σίγουρα θα ανεβάσει την αδρεναλίνη.

Το πρόγραμμα

Σάββατο 10 Αυγούστου

09.00-11.00: Είσοδος-εγγραφές

12.00: Έναρξη έκθεσης

12.30: Εγκαίνια

13.00: Εκκίνηση-ARENA AUTO & SHOW

13.30: Παρουσίαση περιπτέρων

17.30: Εκκίνηση-ARENA AUTO & SHOW

21.00: Τέλος 1ης Ημέρας

 

Κυριακή 11 Αυγούστου

10.00: Εκκίνηση-ARENA AUTO & SHOW

12.00-13.00: Συνοδηγήσεις με Drift cars

13.30: Παρουσίαση συμμετεχόντων

17.30: Εκκίνηση-ARENA AUTO & SHOW

17.30: DJ Παύλος Πεσκελίδης

21.30: Λήξη εκδήλωσης

22.30: Αποχώρηση εκθετών

* Στη σελίδα στο fb  «S.C.M.S.» γίνονται γνωστές όλες οι αλλαγές και οι λεπτομέρειες της εκδήλωσης.  Πληροφορίες Νίκος Τσέλος (τηλ. 6983523488).

**Χορηγοί της εκδήλωσης είναι η SILK OIL SPIROGIANNIS  και οι YOI Φ.ΚΛΟΥΚΙΝΑ Ο.Ε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος