FOLLOW US: facebook twitter

Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες: H τελευταία επιθεώρηση της Δ.Ε.Μ.Α.

Ημερομηνία: 09-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ολοκληρώθηκε χθες η τελευταία επιθεώρηση της Συντονιστικής Επιτροπής (CoCom) της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων στην Πάτρα, πριν από την έναρξη των ΙΙ Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων.

Μέσα στις δύο μέρες της επιθεώρησης έγινε εκτεταμένη ανάλυση και παρουσίαση της προόδου των έργων και της προετοιμασίας για τους Αγώνες της Πάτρας. Έχοντας μπει στην τελική ευθεία για την έναρξη των Αγώνων, διαπιστώθηκε με ικανοποίηση η σημαντική εξέλιξη των εργασιών σε όλες τις αγωνιστικές εγκαταστάσεις που πλέον αποκτούν την τελική τους μορφή.

Ωστόσο, τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής επεσήμαναν την επιτακτική ανάγκη άμεσης προόδου στους τομείς της μεταφοράς, της φιλοξενίας, του αντιντόπινγκ και της ασφάλειας στη διάρκεια των Αγώνων. Καθορίστηκαν οι επόμενες διαδικασίες και τα χρονοδιαγράμματα μέσα στα εναπομείναντα ασφυκτικά χρονικά περιθώρια και η Ο.Ε. δεσμεύτηκε να ολοκληρώσει άμεσα τις εκκρεμότητες και να δώσει λύση σε όλα τα ανοιχτά θέματα.

Η Συντονιστική Επιτροπή έδωσε προθεσμία στην Ο.Ε. μέχρι την Πέμπτη 17 Αυγούστου προκειμένου να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες που εκκρεμούν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος