FOLLOW US: facebook twitter

Στίβος/Πανελλήνιο Κ16: 10 ηλειακά μετάλλια στην Πάτρα-Χρυσό η Γεωργιλά της Α.Ε.Λ.

Ημερομηνία: 05-07-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Η Στυλιανή Γεωργιλά της Α.Ε. Λεχαινών πήρε το χρυσό μετάλλιο στα 150μ..

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmai.com


Διεξήχθη το τριήμερο 1-3 Ιουλίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Αγοριών/Κοριτσιών Κ16, σε πέντε ομίλους και σε τέσσερις πόλεις της χώρας. Στον όμιλο της Πάτρας, όπου οι αγώνες έγιναν Παρασκευή και Σάββατο, συμμετείχαν πολλοί αθλητές από ηλειακά σωματεία και είχαν εξαιρετική παρουσία, κατακτώντας 10 μετάλλια συνολικά.

Η Αναστασοπούλου της Α.Ε.Λ. και η Μπάρκουλα του Κοροίβου πήραν το ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα, στην σφαιροβολία.

Κορίτσια

Στα κορίτσια, την Παρασκευή, στα 150μ., η Στυλιανή Γεωργιλά της Α.Ε. Λεχαινών πήρε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο. Η Νίκη Παναγοπούλου της Αναγέννησης Πύργου κατέλαβε την 6η θέση, η Ιωάννα Μαραθιά του Κοροίβου την 9η, η Ιωάννα Ξυνή της Α.Γ.Ε. Πύργου την 13η και η Τριάδα Μαχαίρα του Κοροίβου την 14η.

Στη δισκοβολία, η Ειρήνη Δημητρακοπούλου της Α.Γ.Ε. Πύργου πήρε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο και η Άννα Μπερούκα της Αναγέννησης Πύργου την 5η.

Στα 200μ. εμπόδια η Πελαγία Πέππα της Αναγέννησης Πύργου πήρε την 4η θέση, η Γεωργία Ρέντεση του Κοροίβου την 10η και η Παναγιώτα Λαμπροπούλου του Απόλλωνα Πύργου την 14η.
Στη σκυταλοδρομία 4Χ80 κοριτσιών, ο Κόροιβος με τις Σδούγα, Μαραθιά, Μπελεκούκια, Μαχαίρα, κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο και η Α.Ε. Λεχαινών με τις Αναστασοπούλου, Ρεμεντέλα, Τακτικού, Γεωργιλά την 8η.
Το Σάββατο, στη σφαιροβολία, η Ηλιάνα Αναστασοπούλου της Α.Ε. Λεχαινών κατέκτησε την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο, ενώ την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Ελισάβετ Μπάρκουλα του Κοροίβου. 6η ήταν η Φωτεινή Κλημαντήρη του Ν.Ο. Ζαχάρως και 8η η Παναγιώτα Σκαλτσά, επίσης του Ν.Ο. Ζαχάρως. 11η η Ειρήνη Δημητρακοπούλου της Α.Γ.Ε. Πύργου.
Στο μήκος, η 14χρονη Παναγιώτα Λαμπροπούλου του Απόλλωνα Πύργου, πήρε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο και η Σαββίνα Κουτσαβίτη του Κοροίβου την 4η.
Στον ακοντισμό, η Γεωργία Αβράμπου της Αναγέννησης, ανέβηκε στο 3ο σκαλί του βάθρου και η Ελισάβετ Μπάρκουλα του Κοροίβου κατετάγη 5η.
Τέλος, στο ύψος, η μόλις 13 ετών Παναγιώτα Ποϊραζίδη του Απόλλωνα Πύργου, κατέλαβε την 6η θέση.

Η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ80 του Κοροίβου, που πήρε το χάλκινο μετάλλιο, με τους προπονητές Νίκο Καστανά και Μάνο Ασπραδάκη.

Η Γεωργία Αβράμπου της Αναγέννησης κατέλαβε την 3η θέση στον ακοντισμό.

Αγόρια

Στα αγόρια, την Παρασκευή, στα 200μ. εμπόδια, ο Ιάσωνας Παπαναστασόπουλος της Α.Γ.Ε. Πύργου πήρε την 4η θέση, ο Δημήτρης Ρέντεσης του Κοροίβου την 7η και ο Αντώνης Δημακόπουλος, επίσης του Κοροίβου την 9η.
Στα 150μ. αγοριών, ο Γιώργος Καλογερόπουλος του Ν.Ο. Ζαχάρως τερμάτισε στην 5η θέση και ο Σωκράτης Παπαναστασόπουλος της Α.Γ.Ε. Πύργου στην 7η.
Στον ακοντισμό αγοριών, ο 14χρονος Ανδρέας Καλογερόπουλος του Ν.Ο. Ζαχάρως κατετάγη 5ος. Στα 1200μ. αγοριών, ο 14χρονος Θεοφάνης Μαντζώρος της Α.Ε. Λεχαινών ήταν 9ος.
Το Σάββατο, στα 80μ., ο Νίκος Αδαμόπουλος του Ν.Ο. Ζαχάρως πήρε την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο και στον ακοντισμό ο Ανδρέας Καλογερόπουλος, επίσης του Ν.Ο. Ζαχάρως, την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.
Στην σκυταλοδρομία 4Χ200 Μικτή, ο Ν.Ο. Ζαχάρως με τους Καλογερόπουλο, Καραχρήστου, Χρονοπούλου και Αδαμόπουλο πήρε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, η Α.Γ.Ε. Πύργου με τους Ι. Παπαναστασόπουλο, Καραμπέτσου, Ξυνή, Σ. Παπαναστασόπουλο την 7η, ο Κόροιβος με τους Δημακόπουλο, Καρύδη, Γ. Ρέντεση, Δ. Ρέντεση την 12η και η Α.Ε. Λεχαινών με τους Γιάνναρο, Αντίοχου, Αγγελάτου, Τσιλιλή, την 14η.

Η Ειρήνη Δημητρακοπούλου της Α.Γ.Ε. Πύργου ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στην δισκοβολία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος