FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα Καταραχίου: «Βόμβες» με Μπάρκα και Κιάμο

Ημερομηνία: 05-07-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Η Θύελλα Καταραχίου είναι από τις λίγες ομάδες της Α1 Κατηγορίας, που ξεκίνησαν από νωρίς να σχεδιάζουν τη νέα σεζόν και μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Αλεξανδρόπουλο, έχοντας ως γυμναστή τον Νίκο Κωνσταντόπουλο, προχώρησε ήδη στις πρώτες δύο προσθήκες ενόψει της νέας σεζόν. Και μάλιστα προσθήκες εξαιρετικές, που μαζί με τις άλλες που θα έρθουν, ανεβάζουν τον πήχη της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα. Ο λόγος για τους Δημήτρη Μπάρκα, Διονύση Κιάμο, οι οποίοι δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις.

Ο 36χρονος σέντερ φορ, Δημήτρης Μπάρκας, είναι δεινός σκόρερ, με δεκάδες γκολ στα ηλειακά γήπεδα. Τα τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί σε Α.Ο. Κυπαρισσίας, Αλφειό, Πανηλειακό, Μακρίσια, Ξενοφώντα και Ενιπέα, ενώ την περασμένη σεζόν είχε 12 συμμετοχές και 9 γκολ με Αστέρα Αμαλιάδας και Ολυμπιάδα Γουμέρου. Μια σπουδαία κίνηση από τους «Γενναίους του Πύργου», για την γραμμή κρούσης, με έναν ποδοσφαιριστή που έχει το γκολ όσο λίγοι στην Ηλεία.

Ο 26χρονος ταχύτατος εξτρέμ, Διονύσης Κιάμος, είχε 19 συμμετοχές και 5 γκολ την προηγούμενη σεζόν με Κεραυνό Βρίνας και Ξενοφώντα Κρεστένων, ενώ θα συνεργαστεί ξανά με τον Νίκο Αλεξανδρόπουλο, καθώς είχαν συμπορευτεί με μεγάλη επιτυχία στον Κεραυνό Βρίνας τη σεζόν 2020-2021. Ο Κιάμος είναι εκ των καλύτερων ακραίων επιθετικών της Α1 τα τελευταία δύο χρόνια, τον οποίο είχε αναδείξει ο Νίκος Αλεξανδρόπουλος στον Κεραυνό.

O Διονύσης Κιάμος ευχαρίστησε με δήλωσή του τον Α.Ο. Ξενοφών και τον Κεραυνό Βρίνας:
«Ευχαριστώ το σωματείο του A.O. Ξενοφών Κρεστένων που μου έδωσε την δυνατότητα να ζήσω την εμπειρία των πλέι-οφ ανόδου του πρωταθλήματος της Α1 Ηλείας! Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Άγγελο Κουή και τον Αλέξανδρο Κωστόπουλο για την άψογη συνεργασία μας, όπως και τον Ντέγιαν Μιλοσεσκι όπου μέσα από αυτήν την διαδικασία με έκανε καλύτερο και μου έμαθε πολλά! Εύχομαι ολόψυχα η ομάδα του Α.Ο. Ξενοφών Κρεστένων να συνεχίσει αυτήν την υγιή πορεία των τελευταίων χρόνων στα υψηλά βάθρα του πρωταθλήματος και ακόμα υψηλότερα.

Επίσης ευχαριστώ τον Βασίλη Κοπανιτσάνο για την άψογη συνεργασία που είχαμε και τον Κεραυνό Βρίνας για όλα αυτά τα χρόνια κοινής μας πορείας με πολλές επιτυχίες! Εύχομαι ότι καλύτερο στο μέλλον για την ομάδα του Κεραυνού!»

Θα ακολουθήσουν κι άλλες δυνατές μεταγραφές για την Θύελλα, που δεν θα έχει κάποια σχέση με την ομάδα της προηγούμενης σεζόν, με την Διοίκηση να επιθυμεί «ηχηρή» παρουσία της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Α1.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος