FOLLOW US: facebook twitter

Γ. Κούτσης: «Είμαστε πολύ κοντά σε 4-5 παίκτες»

Ημερομηνία: 05-07-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Tου Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmai.com


Ο νέος προπονητής του Πανηλειακού, Γιώργος Κούτσης, κατέφτασε το Σάββατο στον Πύργο μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του Θοδωρή Γκάτζιο και την Κυριακή παραβρέθηκαν στην Γ.Σ. της ομάδας στο Δημαρχείο του Πύργου.

Ο Αθηναίος τεχνικός μίλησε για τη νέα σεζόν και για τον στόχο της ανόδου, ενώ αποκάλυψε πως έχουν γίνει ήδη οι πρώτες κινήσεις και ο Πανηλειακός είναι κοντά σε συμφωνία με 4-5 ποδοσφαιριστές.

Ο Γιώργος Κούτσης ανέφερε αρχικά για τον στόχο της ομάδας: «Φέτος ο στόχος είναι ο πρωταθλητισμός. Αυτό είναι ξεκάθαρο από την αρχή. Ευελπιστούμε να τον πετύχουμε, θα κάνουμε τα πάντα, και θεωρώ πως μια ομάδα σαν τον Πανηλειακό νομίζω ότι θα πρέπει να επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Δεν χρειάζεται να πούμε την δυναμική που έχει αυτή η ομάδα, την διαδρομή που έχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, βγάζοντας πολύ σπουδαίους ποδοσφαιριστές που κοσμούσαν και τα ελληνικά γήπεδα αλλά και τα ευρωπαϊκά. Κι έτσι είναι ένα χρέος που πρέπει να το αναλάβουμε και να το φέρουμε εις πέρας».

Για το πόσο δύσκολος είναι ο στόχος της ανόδου σε μια Γ΄ Εθνική πολύ πιο δύσκολη με έναν μεγάλο όμιλο των 19 ομάδων, ο Γ. Κούτσης απάντησε: «Είναι εξαιρετικά δύσκολος ο στόχος, αλλά όπως είπα θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιτευχθεί. Θεωρώ πως η Γ΄ Εθνική δεν θα έχει καμία σχέση με την περσινή των 8 ομίλων, όπου συμμετείχαν πολλές αδύναμες ομάδες. Τώρα πλέον θα ενισχυθούν όλες οι ομάδες, τα ρόστερ θα είναι πολύ πιο ποιοτικά, θα είναι περισσότερα τα παιχνίδια και θεωρώ ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Θα αποκτηθούν παίκτες που θα μπορούν να σηκώσουν το βάρος του πρωταθλητισμού, αλλά θα πρέπει να έχουμε και αρκετό αριθμό παικτών, διότι οι αγωνιστικές είναι πολύ περισσότερες και θα προκύψουν τραυματισμοί και κάρτες. Η ομάδα που θα έχει βάθος στο ρόστερ και ποιοτικό ρόστερ, εκτιμώ ότι θα έχει και περισσότερες πιθανότητες να κόψει πρώτη το νήμα».

Για το μήνυμα που στέλνει στους φιλάθλους του Πύργου και της Ηλείας γενικότερα, που τον έχουν αγαπήσει από την θητεία του στην ομάδα πριν 5 χρόνια: «Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο και πραγματικά για μένα είναι πολύ ιδιαίτερη η Ηλεία. Εμείς από την πλευρά μας, το προπονητικό επιτελείο, θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να δώσουμε χαρά στον κόσμο και να ανταποδώσουμε την αγάπη που έχουμε εισπράξει».

Για το αν έχει εικόνα του περσινού ρόστερ: «Έχω κάποιες πληροφορίες, δεν έχω δει όμως κάτι. Τις επόμενες μέρες θα κοιτάξω ποια παιδιά μπορούν να υποστηρίξουν αυτό που θέλουμε να κάνουμε και από κει και πέρα θα αποφασίσουμε τις όποιες επιλογές μας».

Για το αν υπάρχουν παίκτες που έχουν κλείσει ήδη στον Πανηλειακό: «Αυτή τη στιγμή είμαστε πάρα πολύ κοντά σε 4-5 παίκτες. Χθες ήρθα στον Πύργο (σ.σ. το Σάββατο) και θα τα βάλουμε όλα κάτω με τον πρόεδρο να δούμε τις αποφάσεις και τις διαπραγματεύσεις με τα παιδιά. Έχω έρθει σε επαφές με περισσότερους από 30 παίκτες εγώ προσωπικά, και τώρα πλέον θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις».
Η προετοιμασία του Πανηλειακού, σύμφωνα με το πλάνο του τεχνικού τιμ, θα ξεκινήσει στα τέλη του Ιουλίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος