FOLLOW US: facebook twitter

Στηρίζει τους δικηγόρους της Ηλείας ο Νίκος Καλάκος

Ημερομηνία: 15-05-2023 | Συντάκτης:

Με τον Δικηγορικό Σύλλογο Ηλείας συναντήθηκε ο οικονομολόγος και υποψ. Βουλευτής ΝΔ

Τα προβλήματα και τις προοπτικές του δικηγορικού κλάδου συζήτησε με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας ο οικονομολόγος και υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με τη Νέα Δημοκρατία, Νίκος Καλάκος.

Τον Νίκο Καλάκο υποδέχθηκαν ο Δημήτρης Δημητρουλόπουλος, πρόεδρος του Συλλόγου, η ΜαρίναΜπεβούδα, αντιπρόεδρος, και ο Θάνος Καννής, μέλος, οι οποίοι παρέθεσαν συνοπτικά τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε τόσο στα ζητήματα που αφορούν την ομαλή λειτουργία της Δικαιοσύνης, όπως η ταχύτερη έκδοση αποφάσεων, οι συχνές αλλαγές στη νομοθεσία, ο κώδικας περί δικηγόρων, όσο και στη γενικότερη επίδραση της Νομικής επιστήμης στη δημόσια σφαίρα. Επίσης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το ασφαλιστικό και φορολογικό καθεστώς που διέπει τον κλάδο των δικηγόρων, αλλά και οι επιπτώσεις του δικαστικού «Καλλικράτη» στην Ηλεία, ο οποίος αναμένεται με τη νέα κυβέρνηση να κατατεθεί προς διαβούλευση και ψήφιση. Από την πλευρά του ο Νίκος Καλάκος τόνισε πως η κυβέρνηση βελτίωσε φορολογικά και ασφαλιστικά τον κλάδο, υπενθυμίζοντας την απαξιωτική αντιμετώπιση του επιστημονικού κλάδου από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, και πρόσθεσε ότι εφόσον εκλεγεί βουλευτής στη νέα Βουλή, θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα της Ηλείας και δεν θα δεχθεί περαιτέρω συρρίκνωση των υπηρεσιών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος