FOLLOW US: facebook twitter

Στην «πρώτη γραμμή» ενημέρωσης με «σύμμαχο» την κοινωνία!

Ημερομηνία: 14-02-2024 | Συντάκτης:

Τα μηνύματα των εργαζομένων στην καθιερωμένη εκδήλωση για τον νέο χρόνο από την ΕΡΤ Πύργου

Σε μια λιτή αλλά ιδιαιτέρως συγκινητική τελετή έγινε τις προηγούμενες ημέρες η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην ΕΡΤ Πύργου.

Συμμετείχαν οι εργαζόμενοι του Δημοσίου Ραδιοφωνικού Σταθμού, αρκετοί φορείς και πολίτες- εθελοντές που παίρνουν μέρος σε διάφορες δράσεις της ΕΡΤ.

Στην αρχή της εκδήλωσης, ο Δντής του Σταθμού Χρίστος Πλευριάς καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και έκανε σύντομη αναφορά στις προσπάθειες των εργαζομένων που έχοντας και τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας προσδίδουν δυναμική, έγκαιρη πληροφόρηση και έντονη παρουσία στα δρώμενα της περιοχής μας.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον Δήμαρχο Πύργου Στάθη Καννή, τον αναπλ. Δήμαρχο Νώντα Κυριαζή, τον Αντιδήμαρχο Ανδραβίδας- Κυλλήνης Σάκη Κεκάτο, τον Δασάρχη Πύργου Παν. Λάττα και την Αντιπρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Πύργου Χρύσα Ζούπη.

Παρευρέθησαν εξάλλου ο Πρόεδρος τουΕπιμελητηρίου Ηλείας Κώστας Νικολούτσος, ο Πρόεδρος του Τμήματος της ΕΑΑΝ Ηλείας Ζώης Υφαντής, ο Πρόεδρος Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Αθανάσιος Τσιγκρέλης, η πρώην Αντιπρόεδρος ΔΕΕΠ Ηλείας Έλσα Κωστοπούλου- Τσαγκανού, η Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ζαχάρως Κων/να Χωρέμη.

Την πίτα ευλόγησε ο Παν. Αρχιμανδρίτης Φιλάρετος Σπανόπουλος ενώ εκλήθησαν  για την κοπή της οι εργαζόμενοι Θοδωρής Τσεπενέκας και Χάρης Παπαδέας οι οποίοι προσφάτως έγιναν γονείς και έτσι έδωσαν μια ξεχωριστή νότα χαράς και αισιοδοξίας σε όλους τους παρευρισκομένους.

Τυχερή του φλουριού ήταν η Χρύσα Ζούπη, το δώρο της οποίας ήταν ένα ραδιοφωνάκι- ρολόι, ενώ στο περιθώριο της εκδήλωσης δόθηκε η ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων για διάφορα θέματα που απασχολούν τον τόπο και την επικαιρότητά μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia