FOLLOW US: facebook twitter

Στη β’ φάση η ανάπλαση πέριξ Αγίας Κυριακής

Ημερομηνία: 13-03-2024 | Συντάκτης:

-Κλείνουν οι δρόμοι πίσω από τα δικαστήρια Πύργου ως τις 30/6

Tου Παναγιώτη Φωτεινόπουλου


Στη δεύτερη φάση μπαίνει η ανάπλαση του αστικού ιστού πέριξ των δικαστηρίων Πύργου και του Ιερού Ναού Αγίας Κυριακής, καθώς από σήμερα διακόπτεται ως τις 30 Ιουνίου η κυκλοφορία οχημάτων στις δημοτικές οδούς Μπιζανίου (από την συμβολή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου έως έμπροσθεν Ιερού Ναού Αγ. Κυριακής), Αγίας Κυριακής, Μαθιού, Παπασταθοπούλου & Αδ. Κοραή(από την συμβολή της με την οδό Αγ. Χαραλάμπους έως πεζόδρομο Λετρίνων), για να εκτελεστούν οι εργασίες σύμφωνα με την μελέτη και το θεωρημένο χρονοδιάγραμμα του έργου για την απρόσκοπτη εξέλιξη του έργου και για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων.

Η σχετική απόφαση του δημάρχου Πύργου, Στάθη Καννή, ελήφθη για να διασφαλιστεί η ομαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων και για την πρόληψη πιθανών τροχαίων ατυχημάτων, έπειτα από την προφορική ενημέρωση της αναδόχου εταιρείας «ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΤΕ» για το προσωρινό κλείσιμο τμημάτων των συγκεκριμένων οδών λόγω εκτέλεσης εργασιών (καθαιρέσεις και απομάκρυνση ΑΕΚΚ).

Υπενθυμίζεται ότι το έργο έχει τίτλο «AΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΠΟΛΗΣ ΠΥΡΓΟΥ», είναι προϋπολογισμού 977.500 ευρώ, και προβλέπει παρεμβάσεις, όπως η τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων τύπου led, καθώς και εργασίες πρασίνου που αφορούν την φύτευση δεντρυλλίων (Ακακίας Κων/λεως) και καλλωπιστικών θάμνων και ποωδών φυτών στα υπό κατασκευή παρτέρια στα εξής σημεία:

Tμήμα της οδού Μπιζανίου (από την συμβολή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου έως την συμβολή της με την της οδό Αγ. Κυριακής χώρο έμπροσθεν Ι.Ν. Αγ. Κυριακής),

-Τμήμα της οδού Αγ. Κυριακής (από την συμβολή της με την οδό Μαθιού έως την συμβολή της με την οδό Αδ. Κοραή),

-Την οδό Μαθιού (από την συμβολή της με την οδό Αγ. Κυριακής έως την συμβολή της με την οδό Παπασταθοπούλου),

-Την οδό Παπασταθόπουλου(από την συμβολή της με την οδό Μαθιού έως το τέρμα της οδού), Τμήμα της οδού Διάκου(από την συμβολή της με την οδό Παπασταθοπούλου έως την συμβολή της με την οδό Αδ. Κοραή).

-Την οδό Αδ. Κοραή (από την συμβολή της με την οδό Αγ. Χαραλάμπους έως την συμβολή της με το πεζόδρομο επί της οδού Λετρίνων).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia