FOLLOW US: facebook twitter

Στελέχη του κόμματος “Πράσινο Κίνημα” επισκέφτηκαν το Δήμο Ήλιδας

Ημερομηνία: 12-05-2024 | Συντάκτης:

-Ανάμεσά τους και ο Ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης

Στελέχη του κόμματος «Πράσινο Κίνημα» τα οποία κατέρχονται στις επερχόμενες ευρωεκλογές του Ιουνίου, υποδέχτηκαν στον Συνεδριακό Κέντρου της Αμαλιάδας στελέχη της δημοτικής αρχής του Δήμου Ήλιδας.

Ειδικότερα στην έδρα του Δήμου βρέθηκαν, ο νυν Ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος κ. Αλέξης Γεωργούλης και ο υποψήφιος με καταγωγή από τον Καρδαμά Αμαλιάδας κ. Κωνσταντίνος Αμπαρτζάκης.

Οι εκπρόσωποι του Δήμου που παραβρέθηκαν στην συνάντηση ανέπτυξαν διεξοδικά στους δυο υποψήφιους ευρωβουλευτές όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή και γενικότερα ο νομός Ηλείας.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στον τομέα της αγροτικής παραγωγής, αλλά και στις πράσινες πρακτικές στη γεωργία, όπου το «Πράσινο Κίνημα» -όπως ανέφεραν οι δύο υποψήφιοι- δίνει μεγάλη βαρύτητα.

Ο κύριοι Γεωργούλης και Αμπαρτζάκης παρουσίασαν αναλυτικά και το Εναλλακτικό Σχέδιο Πράσινης Διακυβέρνησης που έχει εκπονήσει το κόμμα εν όψει ευρωεκλογών, ενώ άκουσαν με προσοχή τις τοποθετήσεις των αντιδημάρχων σε όλα τα ζητήματα.

Στην συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς Δήμου Ήλιδας οι αντιδήμαρχοι: Διοικητικής Μέριμνας, Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Εξυπηρέτησης του Δημότη κ. Αλέξανδρος Γεωργουλής, Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Ηλεκτροφωτισμού και Ποιότητας Ζωής κ. Ντίνος Τρικόγιας, Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ηλίας Ευσταθόπουλος και Αθλητισμού, Τουρισμού και Νέας Γενιάς κ. Γιώργος Κράλλης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia