FOLLOW US: facebook twitter

Σπύρος Αντωνόπουλος: «Θα γίνουν προσθήκες»

Ημερομηνία: 19-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο τεχνικός της Νίκης Τραγανού τόνισε πως η ομάδα θα ενισχυθεί το Γενάρη

 

Η  Νίκη Τραγανού έμεινε την Κυριακή για τέταρτο ματς αήττητη με δύο νίκες επί του ΠΑΟΒ και του Αχαρναϊκού και δύο ισοπαλίες με Διαγόρα Βραχνεΐκων και Πανμοβριακό και είναι γερά στο κόλπο της παραμονής με τους 13 βαθμούς που κατέχει αυτή τη στιγμή. Ο τεχνικός Σπύρος Αντωνόπουλος, μιλώντας μετά το ματς στα Βραχνέικα στο συνάδελφο Παναγιώτη Μάλλιο, τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω αν δεν έμενε με δέκα παίκτες, ενώ προμήνυσε πως θα γίνουν μεταγραφές το Γενάρη.

Ο 45χρονος προπονητής της Νίκης ανέφερε αρχικά για το ματς με τον Πανμοβριακό: «Και οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές να πάρουν το ματς. Νομίζω πως εμείς ήμασταν πολύ καλύτεροι στο α΄ ημίχρονο, από κει και πέρα μείναμε πολύ νωρίς με δέκα παίκτες στις αρχές του β΄ ημιχρόνου, για μισή ώρα παιχνιδιού, εκεί για ένα διάστημα ήταν καλύτερος ο Πανμοβριακός, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο ήμασταν πάλι η ομάδα που είχε την πρωτοβουλία στο παιχνίδι. Ήταν ένα ματς σκληρό, έγιναν πολλές φάσεις για την ιδιαιτερότητα του αγώνα, θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι παραπάνω αν δεν μέναμε με δέκα παίκτες». 

«Το ποδόσφαιρο δεν είναι συμφωνία»

Στην ερώτηση αν τον ικανοποιεί η βαθμολογική συγκομιδή της Νίκης, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του α΄ γύρου, ο Αντωνόπουλος απάντησε: «Νομίζω ότι είμαστε πάρα πολύ κοντά σε αυτό που θα θέλαμε. Σίγουρα υπήρχαν στιγμές που θα μπορούσαν να είχαν γίνει διαφορετικά τα πράγματα και να είχαμε αποκτήσει κάποιους βαθμούς ακόμη, όμως το ποδόσφαιρο δεν είναι συμφωνία. Είναι ένα παιχνίδι όπου γίνονται πράγματα χωρίς να τα έχεις προβλέψει, πήραμε παιχνίδια σε οριακές στιγμές και δεν πήραμε ματς που αξίζαμε να πάρουμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο σαν άθλημα».

Τέλος, για το αν η Νίκη θα ενισχυθεί κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο Σπύρος Αντωνόπουλος εμφανίστηκε θετικός: «Υπάρχει μια αρχική συνεννόηση με τη Διοίκηση να γίνουν κάποιες προσθήκες και οριστικά μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα κινηθούμε να αποκτήσουμε κάποια παιδιά που χρειαζόμαστε, για να είμαστε ακόμα πιο καλοί».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος