FOLLOW US: facebook twitter

Σπάρτη-Πανηλειακός 1-0: Ψυχωμένη εμφάνιση και ήττα… στα σημεία

Ημερομηνία: 24-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός παρά τις απουσίες των Μπουρνέλη, Π. Τσίγκρηλα και Πρέντι, θύμισε τη στιβαρή ομάδα του α΄ γύρου, χθες στη Σπάρτη. Ήταν πολύ καλός αμυντικά, έψαξε το γκολ στην κόντρα, που δεν ήρθε όμως, και εν τέλει ηττήθηκε 1-0 από τη δυνατή ομάδα της Σπάρτης, που διεκδικεί τον τίτλο στον 7ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Μια ήττα που κρατά τον Πανηλειακό στη 12η θέση, με τις ελπίδες παραμονής να έχουν πλέον πετάξει οριστικά καθώς βρίσκεται στο -10 από την προνομιούχο 8η θέση.

Οι παίκτες του Κώστα Λούσκου, πάντως, κατέθεσαν ψυχή στη Σπάρτη. Τα έδωσαν όλα για το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη δεύτερη δυνατότερη ομάδα του Ομίλου κι αν είχαν λίγη τύχη στις ευκαιρίες που δημιούργησαν, θα μπορούσαν να φύγουν τουλάχιστον με τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Λακωνία.

Στο α΄ ημίχρονο ο Πανηλειακός μπορεί να μην είχε την εδαφική υπεροχή, αλλά δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα κιόλας. Τουναντίον είχε δύο καλές φάσεις για γκολ, τη μία με τον Γιώργο Λούσκο που πλάσαρε από κοντά και μπλόκαρε ο γκολκίπερ της Σπάρτης και άλλη μία ξανά με τον Λούσκο, που για λίγα εκατοστά δεν πρόλαβε το γύρισμα του Έλιοτ.

Στην επανάληψη, η Σπάρτη πίεσε περισσότερο, είχε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, όπως όμως και ο Πανηλειακός. Το απευθείας φάουλ του Κύτταρη απέκρουσε δύσκολα ο Τρακάκης, ενώ σε άλλη φάση ο Λούσκος βγήκε τετ-α-τετ αλλά ο βοηθός έδειξε λανθασμένα οφσάιντ, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Πανηλειακού.

Οι Λάκωνες ήταν αυτοί που σκόραραν τελικά στο 78΄, με πλασέ του Γεμιστού σε φάση διαρκείας μέσα στα καρέ του Πανηλειακού. Το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους για τους γηπεδούχους και ο Πανηλειακός έμεινε με τα εύσημα της προσπάθειας…

Σπάρτη: Τρακάκης, Μπανούσης, Πλατάνας, Κάρδαρης, Παναγιωτίδης, Γεμιστός, Σικαλόπουλος (55΄ Καλούσης), Σωτηρόπουλος (86΄ Κοντογιάννης), Μαρτίνεζ (75΄ Ρασσιάς), Κλιγκόπουλος, Σαμπατάκος (90+΄Αϊβαλιώτης).

Πανηλειακός: Καρακίτσος, Κωστόπουλος, Δαλαβούρας, Δ. Τσίγκρηλας, Κύτταρης (90΄ Ι. Λούσκος), Λίλας, Γ. Λούσκος (75΄ λ.τρ. Αρβανίτης), Σταματελάτος, Έλιοτ (65΄ Παπαπέτρου), Ρούνης (84΄ Τσαμπουρής), Τσαγκάρης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος