FOLLOW US: facebook twitter

ΑΠΟΚ-Ξενοφών 0-2: Παρη-λασε στο Κουρτέσι!

Ημερομηνία: 24-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ξενοφών με δύο γκολ του Πάρη Κωνσταντόπουλου πέρασε από το Κουρτέσι με 0-2 και δεν αναμένεται να χάσει τη συμμετοχή στα πλέι-οφ, καθώς έχει εγκατασταθεί στην 3η θέση της βαθμολογίας. Ο ΑΠΟΚ πέρα από την ήττα έχασε και τρεις παίκτες με τραυματισμούς (Φιλιππακόπουλος, Καραχάλιος, Μητρόπουλος).

Ο Ξενοφών μπήκε δυνατά και στο 2΄ είχε δοκάρι σε σουτ του Μπακατσέλου. Η ομάδα της Κρέστενας συνέχισε να υπερέχει και στο 27΄ άνοιξε το σκορ με ατομική προσπάθεια του Πάρη Κωνσταντόπουλου. Το Κουρτέσι στο 40΄ είχε ένα  καλό φάουλ του Κουρκουμέλη, το οποίο απέκρουσε ο Δασκαλόπουλος.

Στην επανάληψη ο Ξενοφών έφτασε κοντά στο γκολ με τον Μπακατσέλο, στο 47΄. Στη συνέχεια, το Κουρτέσι ανέβηκε πιο ψηλά για την ισοφάριση αλλά το γκολ ήρθε από τον Ξενοφώντα στο 80΄. Ο Μιλοσέσκι σέντραρε και ο Πάρης Κωνσταντόπουλος  με κεφαλιά «ψαράκι» σφράγισε τη νίκη της ομάδας του.

Κουρτέσι: Τριχάς, Φιλιππακόπουλος (55΄ λ.τρ. Α.Α. Καπώνης), Καραχάλιος (17΄ λ.τρ.  Κόσκορης), Κουλούρης, Διαμαντόπουλος, Μητρόπουλος (86΄ λ.τρ. Χαϊντάρι), Α.Σπ. Καπώνης (46΄ Μαράτος), Κυριαζής, Κουρκουμέλης, Κ. Καπώνης, Αντωνόπουλος.

Ξενοφών: Δασκαλόπουλος, Γαλανόπουλος, Θεοχαρόπουλος (60΄ Θ. Κωνσταντόπουλος), Αναμουρλίδης, Κολόκας, Μιλοσέκσι (82΄ Παναγόπουλος), Π. Κωνσταντόπουλος, Π. Κουτσογιαννάκης (85΄ Καραθανάσης), Δημάκης, Διονυσόπουλος (73΄ Χαραλαμπόπουλος), Μπακατσέλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος