FOLLOW US: facebook twitter

Σήμερα η μεγάλη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού!

Ημερομηνία: 19-08-2022 | Συντάκτης:

Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας

Η μεγάλη στιγμή, για την συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού –«Eleftheros Tour» στο θέατρο Ολυμπία, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας, έφτασε! Στις 9.00 το βράδυ, το ηλειακό κοινό θα υποδεχτεί τον αγαπημένο καλλιτέχνη και θα απολαύσει μια μεγάλη μουσική παραγωγή υψηλών προδιαγραφών το Eleftheros Tour», με την υποστήριξη του Johnnie Walker. Το «Eleftheros Tour», μία μεγάλη παραγωγή εξαιρετικής αισθητικής γράφει ιστορία στα συναυλιακά χρονικά, κάνοντας ρεκόρ εισιτηρίων σε κάθε σταθμό. Από το ξεκίνημά της, τον Ιούνιο, έως και σήμερα, πολλές δεκάδες χιλιάδες θεατές έχουν ζήσει μοναδικές μουσικές στιγμές με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Μοναδικός, ανατρεπτικός και πρωτοπόρος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός γεμίζει το φετινό καλοκαίρι με nο1 επιτυχίες, εξαιρετικές ερμηνείες, εντυπωσιακά σκηνικά, μεγάλες εκπλήξεις και δυνατές συγκινήσεις. Κάθε του τραγούδι κατακτά τις καρδιές του κόσμου και την κορυφή στα digital charts, το ραδιοφωνικό airplay και το YouTube…
Κάθε του live εμφάνιση κάνει τον κόσμο μία παρέα, με στιγμές γεμάτες μουσική και συναίσθημα…Αυτό το καλοκαίρι, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, κοντά μας, χαρίζοντας σε όλους το πιο συναρπαστικό ουσικό ταξίδι. Η live μουσική έχει επιστρέψει δυναμικά και το Johnnie Walker με τον Κωνσταντίνο Αργυρό μας προσκαλούν να την απολαύσουμε ξανά μαζί, στο «Eleftheros Tour»!

Το warm-up θα κάνουν οι Kings! Να είστε εκεί!
Εισιτήρια προπωλούνται στο viva.gr και σε διάφορα επιλεγμένα σημεία προπώλησης σε όλες τις πόλεις της Ηλείας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος