FOLLOW US: facebook twitter

Σήμερα η απολογία του 52χρονου που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου σε χωριό της Ηλείας

Ημερομηνία: 07-06-2021 | Συντάκτης:

Σήμερα το μεσημέρι απολογείται ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας ο 52χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου σε τοπική κοινότητα του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, καθώς την περασμένη Παρασκευή έλαβε τη σχετική προθεσμία.

Ο 52χρονος συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη από τους αστυνομικούς του ΑΤ Κρεστένων, ύστερα από μήνυση που υπέβαλε εναντίον ο πατέρας του παιδιού και εις βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και εξύβριση. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, ο 15χρονος ενημέρωσε τον πατέρα του για την αποστολή μηνυμάτων πορνογραφικού περιεχομένου στα social media από τον 52χρονο.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο πατέρας του ανήλικου παιδιού, δέχθηκε επίθεση από τον 52χρονο όταν επιχείρησε να ζητήσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του, και πρόσθεσε ότι στο παρελθόν ο ίδιος άνθρωπος έχει ξαναδημιουργήσει πρόβλημα στην οικογένειά του. Ο δικηγόρος της οικογένειας, Θοδωρής Αντωνόπουλος, ανέφερε ο ανήλικος είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και επιφυλάχθηκε να τοποθετηθεί αναλυτικά μετά την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος