FOLLOW US: facebook twitter

Σε υπερψήφιση Κατσιφάρα καλεί το ΚΙΝΑΛ

Ημερομηνία: 31-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική
Ανακοίνωση από τη Ν.Ε. Ηλείας του Κινήματος Αλλαγής

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας του Κινήματος Αλλαγής στην συνεδρίαση της με ευρεία συμμετοχή στελεχών, συζήτησε τα αποτελέσματα των εκλογών στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση.

Στην συνεδρίαση επιβεβαιώθηκε, ομόφωνα και με έμφαση η στήριξη του Κινήματος Αλλαγής, στην παράταξη του σ Απόστολου Κατσιφάρα στον κρίσιμο δεύτερο γύρο την ερχόμενη Κυριακή.
Εκτιμήθηκε ότι η διαφορά μπορεί και πρέπει να ανατραπεί, με την μεγάλη προσπάθεια και την συμμετοχή όλων των δυνάμεων του Κινήματος Αλλαγής και της ευρύτερης της Δημοκρατικής Παράταξης.

Δεν μπορεί να υπάρξει -Αλλαγή σελίδας- αν η Περιφέρεια αλλάξει χέρια και περάσει στις δυνάμεις Νέας Δημοκρατίας που ήταν αντίθετες με τις μεγάλες αλλαγές και τομές που εμείς θεσμοθετήσαμε στην Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Αυτές τις δυνάμεις σήμερα τις εκπροσωπεί ο κ Φαρμάκης.

Καλούμε τα μέλη και στελέχη μας, που ήταν υποψήφιοι, στον συνδυασμό του Κώστα Σπηλιόπουλου, αλλά και όσα ψήφισαν, τώρα, στον δεύτερο γύρο, να παραμερίσουν τις όποιες ενστάσεις τους και να στηρίξουν την Παράταξη του  Κατσιφάρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος