FOLLOW US: facebook twitter

Σκληρή απάντηση Κατσιφάρα μετά τη στήριξη Σπηλιόπουλου σε Φαρμάκη

Ημερομηνία: 31-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Σκληρή απάντηση, έδωσε η παράταξη Κατσιφάρα μετά την ανακοίνωση του Κώστα Σπηλιόπουλου ότι θα στηρίξει το Νεκτάριο Φαρμάκη στο β’ γύρο των περιφερειακών εκλογών.

Η ανακοίνωση του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα- Δικαίωμα στην Πρόοδο»  έχει ως εξής:

Ο κ. Σπηλιόπουλος πρόδωσε και ξεγέλασε!

Με αφορμή την ανακοίνωση της παράταξης του κ. Κώστα Σπηλιόπουλου, από τον συνδυασμό «Δυτική Ελλάδα- Δικαίωμα στην Πρόοδο» γίνονται γνωστά τα εξής:

«Ο κ. Σπηλιόπουλος ζήτησε την ψήφο των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας «πουλώντας» προοδευτική κατεύθυνση, δήθεν εκπροσώπηση εκφραστών Παπανδρέου, δημοκρατική αντίληψη και δημοκρατικές αξίες.

Όμως, οι μάσκες έπεσαν. Η εμπιστοσύνη όσων ψήφισαν τον κ. Σπηλιόπουλο προδόθηκε. Έγινε αντικείμενο συναλλαγής.

Τους είπαν ψέματα. Τους ξεγέλασαν! Και τώρα τους παροτρύνουν να γίνουν δεκανίκι της δεξιάς.

Ο κ. Σπηλιόπουλος αποδείχτηκε ότι δεν ήταν τίποτα περισσότερο από «λαγός» και συμπλήρωμα της δεξιάς. Προφανώς σε συνεννόηση με στελέχη της σε ανύποπτο χρόνο και πολύ πριν προκηρυχθούν οι εκλογές.

Αποδείχτηκε ότι η παρουσία του δεν ήταν παρά μέρος ενός σχεδίου με στόχο να ξεγελαστούν οι δημοκρατικοί πολίτες της Δυτικής Ελλάδας. Δεν γνωρίζουμε με ποιο αντάλλαγμα, αλλά σίγουρα υπάρχει αντάλλαγμα, όπως άλλωστε συμβαίνει σε κάθε υπόγεια συναλλαγή. Σε κάθε συναλλαγή όμως υπάρχουν τουλάχιστο δύο, και ο δεύτερος έχει ονοματεπώνυμο, Νεκτάριος Φαρμάκης, που τάζει τα πάντα αρκεί να παραδώσει την Περιφέρεια λάφυρο στο κόμμα του. Κρίνεται όμως κι εκείνος για την υπόγεια συναλλαγή.

Εμείς είμαστε περήφανοι ως παράταξη. Απέναντι σε τέτοια φαινόμενα απαντούμε με την συνέπεια των λόγων και των έργων μας, με την καθαρότητα των θέσεων και των αρχών μας, με τις αξίες μας που ουδέποτε προδώσαμε. Με το καθαρό μας πρόσωπο στον πολίτη και την καθαρή μας συνείδηση.

Έτσι εκπροσωπήσαμε την κοινωνία, έτσι θα συνεχίσουμε να την εκπροσωπούμε κι απ’ την Δευτέρα και μετά.

Αυτή την Κυριακή 2 Ιουνίου με την ψήφο μας στέλνουμε ηχηρό μήνυμα για μια δημοκρατική – προοδευτική Περιφέρεια, δίπλα στον πολίτη. Μια Περιφέρεια με καθαρά αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά και όχι μια Περιφέρεια κομματικό λάφυρο και προϊόν σκοτεινής συναλλαγής. Απομονώνουμε την υποκρισία και τον πολιτικό καιροσκοπισμό, ακούμε αυτό που λέει η καρδιά μας.

Καλούμε, τέλος, όλους τους δημοκρατικούς πολίτες που ψήφισαν στον πρώτο γύρο των περιφερειακών εκλογών τον κ. Σπηλιόπουλο να μην παρασυρθούν και να μην παραδοθούν στις δυνάμεις της δεξιάς.

Τώρα που η πλεκτάνη αποκαλύφθηκε ξέρουν ποιοι ήταν εκείνοι που την έστησαν, ποιο στόχο είχαν και ποιες υπηρεσίες προσέφεραν και σε ποιους».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος