FOLLOW US: facebook twitter

Σε παράλληλο σύμπαν

Ημερομηνία: 07-03-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Σε μαραθώνιο εκδηλώσεων επιδίδονται  οι εποπτευόμενοι από το υπουργείο Εργασίας οργανισμοί. Επίσημες προσκλήσεις, καλεσμένοι υπουργοί και υπηρεσιακοί παράγοντες, εταιρείες επικοινωνίας, μεγαλειώδεις παρουσιάσεις, χειροκροτήματα και ανταλλαγή συγχαρητηρίων για τα επιτεύγματα.

Τον χορό άνοιξε η ΔΥΠΑ, η οποία έχει αφήσει στη μοίρα τους, εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους και παράλληλα υλοποιεί τον σχεδιασμό για την κατάργηση επιδομάτων.

Με υπουργούς να εκφράζουν την ευαρέσκεια τους για τη «μείωση της ανεργίας σε μονοψήφιο ποσοστό». Να διαφημίζουν την «αύξηση του μέσου μισθού στα 1.200 ευρώ». Να κάνουν λόγο για «θωράκιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων μέσω της ψηφιακής κάρτας εργασίας» και να κόπτονται για την ασφάλεια των εργαζομένων.

Τι κι αν χρησιμοποιούν χρήματα που παρακράτησαν από ασφαλισμένους και συνταξιούχους για να καλύψουν την «μαύρη τρύπα» που δημιούργησε η σύσταση του νέου Ταμείου στην επικουρική ασφάλιση.

Τι κι αν οι συντάξεις που θα δώσουν στο τέλος θα είναι συνολικά μικρότερες από τα ποσά που θα έχουν δαπανηθεί για εκδηλώσεις και την προβολή μέσω ιδιωτικών εταιρειών ….


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia