FOLLOW US: facebook twitter

Σε απεργιακό κλοιό αύριο η χώρα

Ημερομηνία: 15-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

Νέα πανελλαδική απεργία και κινητοποίηση Σωματείων αύριο το πρωί στην κεντρική πλατεία Πύργου- Συγκέντρωση και στην πλατεία Αγ. Αθανασίου στην Αμαλιάδα

Πληθαίνουν τα καλέσματα για συμμετοχή στην πανεργατική απεργία που προκήρυξε η ΓΣΕΕ για αύριο Πέμπτη 16 Μαρτίου, καθώς μετά και την ανακοίνωση για συμμετοχή της ΑΔΕΔΥ μετατρέπεται σε γενική απεργία. Αφορμή, το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών και βασικό αίτημα να αποδοθούν ευθύνες τους υπεύθυνους της τραγωδίας.

Δημόσιος και ιδιωτικός τομέας στην Ηλεία, Εργατικό Κέντρο Πύργου και Αμαλιάδας, τα Πρωτοβάθμια Σωματεία του Νομού, Συνδικάτα, αγρότες, μαθητές και μαζικοί φορείς ενώνουν για ακόμα μια φορά τη φωνή τους και πραγματοποιούν απεργιακή συγκέντρωση στις 10 το πρωί στην κεντρική πλατεία Πύργου και μισή ώρα νωρίτερα στις 9.30 στην πλατεία Αγίου Αθανασίου στην Αμαλιάδα.

Στην πανελλαδική απεργία, συμμετέχουν όλες οι δημοσιογραφικές Ενώσεις και οι δημοσιογράφοι της Ηλείας, ωστόσο μια μέρα νωρίτερα, δηλαδή σήμερα Τετάρτη, και η εφημερίδα «Πρωινή» αύριο Πέμπτη δεν θα κυκλοφορήσει.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος