FOLLOW US: facebook twitter

Σάκης Μπαλιούκος: «Συνεχίζουμε με διαφάνεια και ισόρροπη ανάπτυξη» 

Ημερομηνία: 28-12-2023 | Συντάκτης:

Ορκωμοσία του 7 φορές εκλεγέντα δημάρχου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων και της νέας Δ.Α. έγινε χθες στο Καλλίκωμο

 

Η διαρκής μέριμνα για τους  πολίτες και ιδιαίτερα για τους αναξιοπαθούντες,  βρίσκεται στο επίκεντρο των προσπαθειών της νέας Δ.Α. του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, σύμφωνα με όσα υπογράμμισε ο επανεκλεγείς για 7η συνεχή φορά δήμαρχος κ. Σάκης Μπαλιούκος  κατά την διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας του, τονίζοντας ότι ξεκινά ένα ακόμα όμορφο ταξίδι στον κόσμο της αυτοδιοίκησης.

Η τελετή ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα στην κατάμεστη αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου Καλλικώμου , όπου αρχικά τελέστηκε Δοξολογία από ιερείς της περιοχής και συνεχεία έγινε η ορκωμοσία του δημάρχου και των συμβούλων.

Ο κ. Μπαλιούκος στην ομιλία του επισήμανε μεταξύ άλλων ότι «Ο όρκος που δώσαμε σήμερα μας υποχρεώνει να κινηθούμε με βάση τις αρχές της δημοκρατίας, της διαφάνειας, της ίσης μεταχείρισης των δημοτών και της ισόρροπης ανάπτυξης του Δήμου μας. Μας υποχρεώνει να είμαστε δίπλα στον υπερήλικα, στον μοναχικό, στον αναξιοπαθούντα δημότη μας, να τον στηρίξουμε με αγάπη, διακριτικότητα και αποτέλεσμα. Ισχυρές λοιπόν Προνοιακές Δομές είναι η απάντηση για την λύση των κοινωνικών προβλημάτων και διαμορφώνει και τον κυρίαρχο στόχο της πενταετίας που ακολουθεί καθως και μείωση της ανεργίας με τη δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης μέσα από την παραγωγή παρεμβάσεων αλλά και εκμετάλλευσης προγραμμάτων απασχόλησης»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην συνεργασία με τους λοιπούς Δήμους του Νομού μας για τη επίλυση ζητημάτων μείζονος σημασίας , στην απαίτηση του Νομού για ολοκλήρωση του αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος – Αρχαία Ολυμπία στο χρονοδιάγραμμα που η Κυβέρνηση έχει θέσει , καθώς και στην επέκταση  του αυτοκινητόδρομου από Πύργο – Καλό Νερό – Τσακώνα  που είναι πανηλειακό αίτημα. Επίσης στην πολιτική προστασία ειδικά στο κεφάλαιο των πυρκαγιών  που θέλει ενιαία αντιμετώπιση όλων μας , στην κοινή προσπάθεια για την διαχείριση των απορριμμάτων του νομού,  τονίζοντας ακόμα ότι ο νομός μας πρέπει να αποκτήσει ΚΔΑΥ τώρα  που  ετοιμάζεται τώρα για νέο κύτταρο ΧΥΤΥ, αλλά και στην διαχείριση των αδρανών υλικών από έναν Φορέα Διαχείρισης Αδρανών Υλικών.

Στην τελετή ορκωμοσίας παραβρέθηκαν οι βουλευτές Ηλείας κ. Δ. Αβραμόπουλος, Μ. Κατρίνης και Δ. Καλαματιανός και Μιχ. Κατρίνης, οι  νέοι δήμαρχοι Πύργου, Ήλιδας, Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Γαστούνης, Αρχ. Ολυμπίας και  Ζαχάρως, οι αντιπεριφερειάρχες Ν.  Κοροβέσης και Δ. Νικολακόπουλος,  ο υπ.  Περιφερειάρχης Δ.Ε. κ. Σπ. Σκιαδαρέσης, ο Αστυνομικός Δ/ ντής Ηλείας κ. Γ. Σωτηρόπουλος, εκπρόσωποι φορέων και αρχών και πλήθος κόσμου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος